ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Πονοκέφαλοι" Χάσι ενόψει Ριέκα














Πολλές ανακατατάξεις αναμένονται στην αρχική 11αδα του Ολυμπιακού την Τετάρτη  (15/08 21:45 OTESPORT) απέναντι στην Ριέκα.



Δεν είναι μόνο τα διλήμματα στο κέντρο που κάνουν τον Κοσοβάρο προπονητή να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για το επίπεδο ετοιμότητας πολλών ποδοσφαιριστών του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.Ή άφιξη Ζιλέ στον Πειραιά ενίσχυσε το κέντρο του Ολυμπιακού όμως ο Βέλγος ήρθε για να παίξει και όχι να αποτελεί δεύτερη επιλογή.Για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να βγει από την 11αδα με φαβορί τον Οφοε.Ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις και συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, οπότε κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος και από ότι δείχνει στις προπονήσεις ο Χάσι το δίδυμο στο κέντρο θα αποτελείται από τους Ρομαό-Ζιλέ.

Το δεύτερο σενάριο δείχνει Βούκοβιτς στον πάγκο και επαναφορά Ρομαό-Ρέτσου στα στόπερ ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου ο Οφοε για να προλάβει κάτι το οποίο μοιάζει δύσκολο ως και απίθανο.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εκεί η υπόθεση Μάριν ο οποίος συνεχίζει να μην δείχνει τον καλό του εαυτό όποτε παίζει στα άκρα δεν έχει κλείσει ακόμα και φαίνεται να μην μπορεί να "χωρέσει" μαζί με τον Φορτούνη σε ένα σύστημα 4-2-3-1.Με τους Σεμπά και Πάρντο να διεκδικούν θέση για μια θέση στα "φτερά" της επίθεσης.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται να υπάρξει κάποια έκπληξη με την επικρατέστερη 11αδα να αποτελείται από τους Καπίνο,Φιγκειρας,Βούκοβιτς,Ρέτσο,Κούτρη,Ρομαό,Ζιλέ,Φορτούνη,Σεμπά/Πάρντο,Καρσελά,Μπεν 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code