ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Ινσούα τριετίας. Οι δηλώσεις του παίκτη

Ο Εμιλιάνο Ινσούα αποτελεί την 9η μεταγραφή του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.
Η συμφωνία των "πρασίνων" με τον παίκτη και την ομάδα του, την Ουντινέζε, είναι οριστική και πλέον ο Αργεντινός αριστερός μπακ αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Με βάση την συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το 60% του 26χρονου παίκτη, χωρίς να καταβάλει χρήματα στο σύλλογο του Ουντινε, που θα διατηρεί το 40% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο Ινσούα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 220.000 ευρώ το χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποδοχές του στην Ουντινέζε ήταν 350.000 ευρώ, αλλά προκειμένου να αγωνίζεται επέλεξε να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του, Αντρές Τσάβες και Λούκας Βιγιαφάνιες, με τους οποίους συνομίλησε πριν πάρει την απόφαση του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, έχω μεγάλη όρεξη και αποτελεί πρόκληση για εμένα να τα δώσω όλα για τον σύλλογο.

Πριν αποφασίσω μίλησα με τον Τσάβες, που τον ξέρω καλά καθώς είχαμε παίξει μαζί στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και με τον Βιγιαφάνιες. Και οι δύο μου είπαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Ερωτηθείς για την κατάσταση που βρίσκεται είπε: "Έχω κάνει αρκετές προπονήσεις. Τις περιόρισα μόνο για το διάστημα που συζητούσα για την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την Ουντινέζε και μετά από λίγες προπονήσεις πιστεύω θα είμαι έτοιμος."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code