Πήρε την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος

Η ανάκληση της άδειας συμμετοχής του Ατρομήτου από την ΕΠΟ στις αρχές του μήνα, μετά την προσφυγή του
Σωκράτη Φυτανίδη, ήταν ένα ζήτημα που απασχολούσε τον Ατρόμητο μέχρι σήμερα (10/08).

Ο Γιώργος Σπανός είχε δηλώσει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και εν τέλει δικαιώθηκε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, το οποίο απεφάνθη υπέρ της ομάδας του Περιστερίου, εξαφανίζοντας την απόφαση ανάκλησης της άδειας. Ο Ατρόμητος είχε προσφύγει άμεσα στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και δικαιώθηκε, διατηρώντας την άδεια συμμετοχής του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε σήμερα δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά της άδικης και εσφαλμένης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης (καταγγελία Φυτανίδη).

Αποκατέστησε την τάξη και τη νομιμότητα υιοθετώντας πλήρως την ορθότητα θέσεων και απόψεων της ομάδας μας που προκύπτουν μέσα από τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς FIFA και UEFA.

Η απόφαση της ΕΠΟ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση αφού εξέτασε τον φάκελο Αδειοδότησης, την απόφαση του Π.Ο.Α. και την ασκηθείσα έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, δέχθηκε την έφεση και εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 32/1-8-2017 απόφαση ανάκλησης του ΠΟΑ και διατήρησε σε ισχύ την υπ’ αριθμόν 3/15-5-2017 χορηγηθείσα άδεια.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Δεπάολης

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment