ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστρέφει στον Πανιώνιο ο Σιώπης!

Μια μεγάλη επιστροφή δρομολογήθηκε σήμερα (30/08) στην Πλατεία, καθώς Πανιώνιος και Ολυμπιακός συμφώνησαν σε μονοετή δανεισμό του Μανώλη Σιώπη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αύριο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε επικοινωνία, αρχικά με την προοπτική δανεισμού του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Ιρανού (ο Χάσι τον ήθελε στο ρόστερ), τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του Σιώπη. Ο αγαπημένος των κυανέρυθρων την τελευταία τριετία είχε αφήσει πολύ καλό δείγμα γραφής στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τον προπονητή να του εμπιστεύεται και θέση στο αρχικό σχήμα στο εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν.

Η "πολυκοσμία" όμως στο κέντρο του Ολυμπιακού, όπως διαμορφώθηκε εν τέλει, σε συνδυασμό με την επιθυμία άπαντων στο σύλλογο να πάρει ο 23χρονος μέσος χρόνο συμμετοχής και τη φετινή σεζόν, συντέλεσαν στο να δοθεί δανεικός ο Σιώπης, σε μια ομάδα που τον ξέρει αλλά κι αυτός την ξέρει πολύ καλά.

Ο Σιώπης λοιπόν θα προσέλθει άυριο στα γραφεία του Πανιωνίου για τις υπογραφές. Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Ο διεθνής μέσος επιστρέφει στην ομάδα μας στην οποία θα αγωνιστεί για την περίοδο 2017-18».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code