ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Περιστερίου ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό πως δε θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του σημερινού φιλικού.
Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τίθενται σήμερα αντιμέτωποι Ατρόμητος και Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι ευελπιστούν σε μια καλύτερη εμφάνιση από αυτήν κόντρα στον Αστέρα, ενώ για τους πρωταθλητές αυτό είναι ένα δυνατό τεστ πριν την πρώτη αναμέτρησή τους με τη Ριέκα.

Παρότι πρόκειται για ένα δυνατό και άκρως ενδιαφέρον φιλικό αγώνα, δεν είχε γίνει γνωστό εάν θα μεταδοθεί από τηλεοπτικό κανάλι. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων, με την ακόλουθη ανακοίνωση, ξεκαθάρισε πως τηλεοπτική κάλυψη δε θα υπάρξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Tο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό (ώρα έναρξης 20.30) δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Για την αγορά εισιτηρίου στις θύρες 3,4 και 7 είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ και η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφύγουν τον συνωστισμό λόγω της θερμοκρασίας στα εκδοτήρια αλλά και στις πύλες εισόδου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code