ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαβρ: «Ίσως αγωνιστούν οι Μπαλοτέλι, Σνάιντερ κόντρα στη Νάπολι»

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Μάριο Μπαλοτέλι, Ουέσλι Σνάιντερ για το παιχνίδι της Νις εναντίον της Νάπολι, στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
O Λουσιάν Φαβρ εύχεται να τα καταφέρουν και τελικά να συνδράμουν στην προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους.

Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως: «Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν τελικά θα δώσουν το “παρών”, ωστόσο πιστεύω πως είναι έτοιμοι».

Για το πως θα παραταχθεί η ομάδα, προκειμένου να "ανατρέψει" το εις βάρος της 2-0 και να εξασφαλίσει το πολυπόθητο "εισιτήριο" για τους ομίλους, είπε ότι: «Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την εδαφική κατοχή, δίνοντας έμφαση τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι».

Συνέχισε, λέγοντας πως: «Η Νάπολι είναι μια εξαιρετική ομάδα. Σίγουρα συγκαταλέγεται στις πέντε καλύτερες της Ιταλίας. Ωστόσο, θα πρέπει να παλέψουμε δυναμικά, προκειμένου να προκριθούμε».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η απουσία των Μέρτενς, Ινσίνιε θα τους ευνοήσει, ανέφερε ότι: «Φυσικά και είναι πολύ καλοί παίκτες, όμως θα πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα αναχαιτίσουμε τους Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί. Πρόκειται για επιθετικογενείς μπακ που συχνά βοηθούν στα να παίρνει αποτελέσματα η ομάδα».

Έκλεισε, κάνοντας μνεία στους φιλάθλους της ομάδας: «Οι φαν μας πάντα είναι στο πλευρό μας, κάτι που θα κάνουν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βέβαια, το αν θα παίξουμε καλά εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και όχι από εκείνους».

Πηγή : sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code