ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωση του Πανιωνίου για Μασούντ, Χατζισαφί

Η διοίκηση των κυανέρυθρων εξέδωσε σήμερα (02/08) ανακοίνωση με θέμα τη συμμετοχή των δύο Ιρανών ποδοσφαιριστών στον επαναληπτικό με τη
Μακάμπι. Σε αυτήν τονίζει ότι σεβάστηκε την επιθυμία τους να μην αγωνιστούν στον αγώνα του Ισραήλ, όμως τώρα τους καλεί να τιμήσουν το συμβόλαιό τους και να ενισχύσουν κανονικά την ομάδα.

Το χρόνιο διπλωματικό ζήτημα ανάμεσα στο Ιράν και το Ισραήλ έπληξε...εμμέσως τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες στερήθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι των υπηρεσιών του Μασούντ και του Χατζισαφί, οι οποίοι αμφότεροι είναι βασικά στελέχη και η ομάδα βασίζει πολλά στην αγωνιστική τους αξία. Είναι δεδομένο ότι το ζήτημα της συμμετοχής τους στα ματς με τη Μακάμπι χρήζει ιδιαίτερα προσεκτικής μεταχείρισης, γι'αυτό κι ο Πανώνιος δεν πίεσε την κατάσταση όσον αφορά το πρώτο ματς, αφήνοντας και τους δυο παίκτες εκτός αποστολής.

Στον επαναληπτικό όμως δεν τίθεται για την ομάδα θέμα απουσίας των δύο Ιρανών, από τη στιγμή που η συμμετοχή τους στον αγώνα επί ελληνικού εδάφους δεν παρακωλύεται από τη νομοθεσία της χώρας τους. Μασούντ και Χατζισαφί εμφανίζονται ωστόσο διστακτικοί, με τους διοικούντες να προβαίνουν σε επίσημη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, ξεκαθαρίζοντας τους πως πρέπει να αγωνιστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σεβόμενη απόλυτα την απόφαση των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί, δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ.

Πλέον όμως για την ρεβάνς που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Άλλωστε παίκτες αυτού του επιπέδου, έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, γι’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια.

Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαια τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με το στόχο την πρόκριση της ομάδας μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code