ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα. Οι δηλώσεις του παίκτη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ζέκα στην Κοπεγχάγη, με τον παίκτη να δηλώνει, πως έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του έμπειρου μέσου, τον οποίο αποχαιρέτησε μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε.

"Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον Ζέκα για την μακρόχρονη προσφορά του στον σύλλογο. Ο Ζέκα εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2011 και στην διάρκεια αυτής της εξαετίας κατέγραψε 247 συμμετοχές και 9 γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, σηκώνοντας το κύπελλο το 2014. Διετέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης του περιβραχιονίου.

Πλέον ο Ζέκα ανήκει στην Κοπεγχάγη, αλλά στον Παναθηναϊκό άφησε το στίγμα του. Ο δεσμός του Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του".

Από την πλευρά του ο διεθνής μέσος και πρώην πλέον αρχηγός του "τριφυλλιού" δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
"Ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού τα τελευταία έξι χρόνια και αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Με τον Παναθηναϊκό έζησα σχεδόν τα πάντα. Στιγμές χαράς, στιγμές​ λύπης, επιτυχίες και αποτυχίες. Κατακτήσαμε ένα κύπελλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και παράλληλα πήρα πολλά από τον σύλλογο. Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και πραγματικά έγινα φιλαθλός του. Μαζί με αυτά έγινα Έλληνας και έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα.

Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε  και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Κοπεγχάγη μου προσφέρει μία νέα μεγάλη πρόκληση και θέλω να την βιώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Φεύγω ως αρχηγός​ από την ομάδα και θα ήθελα να απευθύνω ένα μύνημα στον κόσμο που υποστηρίζει το σύλλογο: να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος αυτή η ομάδα.

Ίσως μία μέρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν δεν είμαι εδώ,θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και ένας​ παντοτινός φιλαθλός της".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code