ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τους οπαδούς του στη Νέα Σμύρνη ο Απόλλων


Ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει τους οπαδούς του δίπλα του στην μάχη που θα δώσει με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague.

Με την υποστήριξη των οπαδών του θα αγωνιστεί κόντρα στην Πανιώνιο η «Ελαφριά Ταξιαρχία» στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, θα τους δωθούν εισιτήρια στην θύρα 2Ζ.

Η ανακοίνωση:
«Τη δική τους Θύρα θα έχουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League (27/8/2017, 19:15).

Η ΠΑΕ Πανιώνιος παραχωρεί τη Θύρα 2Ζ του γηπέδου για τις ανάγκες των φίλων του Απόλλωνα που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο. Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας viva.gr ενώ εκδοτήριο για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, στην οδό Σοφούλη από τις 15:00.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός ΑΜΚΑ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου είναι χρονοβόρα συγκριτικά με ότι ίσχυε μέχρι πέρυσι και γι’ αυτό οι φίλοι του Απόλλωνα θα πρέπει να μεταβούν έγκαιρα στο εκδοτήριο εισιτηρίων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code