ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ηγετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο


Είκοσι πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστώντας στη νίκη της Ελλάδας με 83-81 επί του Μαυροβουνίου.

Ο 22άχρονος πόιντ φόργουορντ, ο οποίος πραγματοποίησε το φετινό ντεμπούτο του με την Εθνική, εντυπωσίασε πολλάκις με θεαματικά καρφώματα και μπλοκ. Στα 22:39, που έμεινε στο παρκέ, προκάλεσε τρομερές δυσκολίες στους αντιπάλους, που αδυνατούσαν να τον περιορίσουν. Ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 10/14 βολές, 5/9 δίποντα και 0/1 βολές, ενώ “έγραψε” επίσης τρεις ασίστ και ένα μπλοκ, πέρα από τους 20 πόντους και τα 10 ριμπάουντ.

Πέρα από τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος εμφανώς ανέβασε την Εθνική κατά ένα επίπεδο, 17 πόντους με 8/9 βολές, 3/6 δίποντα και 1/2 τρίποντα είχε ο Νίκος Παππάς, ενώ 14 πόντους πέτυχε ο Γιώργος Πρίντεζης και 11 ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μοίρασε και 6 ασίστ. Ακολούθησαν ο Κώστας Παπανικολάου με 9 πόντους, ο Δημήτρης Αγραβάνης με 7, ο Νικ Καλάθης με 4 και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 1. Δεν σκόραραν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιώργος Μπόγρης, ενώ εκτός της δωδεκάδας έμειναν οι Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Εδώ σημειώνουμε πως ο 33άχρονος Μπουρούσης θα παίξει στο αυριανό φιλικό με τη Σερβία (12/8, 22:00), κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των παραπάνω δεν θα χωρέσει στη δωδεκάδα του Κώστα Μίσσα στο επόμενο φιλικό προετοιμασίας, που θα γίνει εκ νέου στη σερβική πρωτεύουσα. Κόντρα στο Μαυροβούνιο, πάντως, η εικόνα της Εθνικής ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική κατά διαστήματα, αν και χρειάστηκε καλή άμυνα στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα, για να εξασφαλιστεί το θετικό αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 20-18, 36-38, 53-59, 81-83.

Πηγή: Eurohoops.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code