ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κερδίζει και αποδεικνύει ότι αξίζει...

Η ΑΕΚ σήμερα καλείται να παίξει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λίγες μέρες μετά την πρόκριση της στους ομίλους του Europa League .
Απέναντι της θα βρει τον σκληροτράχηλο και πολύ δυνατό στην έδρα του, ΠΑΣ Γιάννινα .

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως μετά από πολλά έτη θα δούμε τον αγωνιστικό χώρο της τοπικής ομάδας των Ιωαννίνων σε άριστη κατάσταση , κάτι στο οποίο θα μας βοηθήσει να δούμε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από μία πολύ καλή νίκη στην 1η αγωνιστική με 1-2 μέσα στην Τρίπολη .Έδειξε για άλλη μια φορά πως βασίζεται στην μεσαία του γραμμή και στις επιθετικές του ικανότητες.Οι φίλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου» αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις εξέδρες του γηπέδου και να αποτελέσουν των δωδέκατο παίκτη για την ομάδα τους. Ο κ.Πετράκης αντιμετωπίζει δύο προβλήματα, με τον Πέδρο Κόντε να έχει υποστεί θλάση στην διάρκεια του αγώνα της Τρίπολης και θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες. Τραυματίας μεσοβδόμαδα αποχώρησε από τις προπονήσεις και ο Μπέριος που θα λείψει από τα γήπεδα 1 μήνα.

 Όσον αφορά τους ''κιτρινόμαυρους'' ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι θέλει να είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Όπως είχε τονίσει και μετά τον αγώνα με την Μπριζ , εάν την Κυριακή η ομάδα δεν κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα τότε είναι σαν να μην κάνανε τίποτα. Η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τα γνωστά.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ :

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Μπετρά, Ντόλοβατς, Λίλα, Ναδάλες, Ροντρίγκεζ, Βιδάλ, Αποστολόπουλο, Χαλκιαδάκη, Βελλίδη, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Γιαννίκογλου, Καρανίκα, Κοζορώνη, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Νικολιά, και Τζημόπουλο

ΑΕΚ :  Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Γιούσης, Λιβάγια, Μπακασέτας, Κλωναρίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code