ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημα στον Απόλλων ο Κιτάμπαλα!


Παίκτης του Απόλλων Σμύρνης είναι και με κάθε επισημότητα ο Λινέν Κιτάμπαλα. Ο Γάλλος εξτρέμ που έκανε προετοιμασία με την ομάδα στη Βουλγαρία, έπεισε τον Μάντζιο και προχώρησε στην απόκτησή του.

Η «Ελαφριά Ταξιαρχία» συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ, φτάνοντας στη 16η μεταγραφική της κίνηση του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην απόκτηση του Κιτάμπαλα, ενός παίκτη με πολύ καλό βιογραφικό. Ο 28χρονος εξτρέμ που ακολούθησε την ομάδα στην προετοιμασία, στο Πράβετς έπεισε με τη παρουσία του τον Άκη Μάντζιο και αποκτήθηκε.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος εξτρέμ έχει περάσει από τις Ουνιόν Σεντ Γκολουάζ, Λέφσκι Σόφιας, Σπόρτινγκ Σαρλερουά, Οσέρ, Ντιναμό Δρέσδης, Σεντ Ετιέν, Λοριάν και Ντιζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λινέλ Νταρσί Κιταμπάλα. Γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1988, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ουνιόν Σεντ Γκολουάζ, Λέφσκι Σόφιας, Σπόρτινγκ Σαρλερουά, Οσέρ, Ντιναμό Δρέσδης, Σεντ Ετιέν, Λοριάν και Ντιζόν. Επίσης, έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ελπίδων και Νέων της Γαλλίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code