ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το χρονικό της ήττας του Μπολτ στον τελευταίο του αγώνα

Εχθές ο Γιουσέιν Μπολτ, ο θρύλος του στίβου έτρεξε την τελευταία του κούρσα στο Λονδίνο , στο αγαπημένο του στάδιο. Επιθυμούσε ένα χρυσό μετάλλιο για το φινάλε του. Δεν τα κατάφερε.
 Δεν του έκαναν την χάρη οι Τζάστιν Γκάτλιν και ο Κριστιάν Κόoυλμαν . Αποτέλεσμα ; Να τερματίσει μόλις 3ος . Ο χρόνος που έκανε δεν ήταν αρκετός έτσι ώστε να κλείσει όπως θα ήθελε αυτή την τρομερή αν μη τι άλλο καριέρα του , στο 9.92 ο Γκάτλιν, στο 9,94 ο Κόλεμαν και ο Τζαμαϊκανός στο 9.95 !

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τερματισμό και όταν οι αθλητές βλέπουν τους χρόνους αντιλαμβάνονται τι ακριβώς έχει συμβεί . Ο Γκάτλιν είναι σε μία κατάσταση έκρηξης για όλα αυτά τα χρόνια που είχε αναγκαστεί να βλέπει την πλάτη του Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ γυρνάει προς το μέρος του και πάει να τον συγχαρεί , ο Αμερικανός στην θέα του υψηλόσωμου σπρίντερ να έρχεται υποκλίνεται κυριολεκτικά . Η στιγμή τελειώνει με μία αγκαλιά ανά μεταξύ των δύο τους.

Η ιστορία έγραψε, ο 35χρονος Τζάστιν Γκάτλιν πρωταθλητής κόσμου στα 100μ. Όλα αυτά στην τελευταία κούρσα του Γιουσέιν Μπολτ , ο οποίος κατετάγη 3ος και κλείνει μία καριέρα γεμάτο επιτυχίες και ένα χαμόγελο πάντα χαραγμένο στο πρόσωπο του . Ευχαριστούμε Γιουσέιν !




Βίντεο :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code