ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επόμενη μέρα στο λιμάνι














Είναι γεγονός πλέον ότι ο Ολυμπιακός βρίσκετε στην κλήρωση της Πέμπτης ενόψει ομίλων Champions League, αφού ξεπέρασε με μια σχετική άνεση τα εμπόδια των Παρτιζάν και Ριέκα, όμως τώρα ξεκινά η σεζόν για τους "ερυθρόλευκους".


Το ότι ο Ολυμπιακός είναι ίσως ο πιο ολοκληρωμένος και ο πιο πλήρης των τελευταίων ετών δείχνει πολλά, ανεβάζει των πήχη των προσδοκιών του κόσμου και μένει να φανεί άμα οι ποδοσφαιριστές αντέχουν την πίεση των υψηλών στόχων.

Το αήττητο πρωτάθλημα αποτελεί διακαή πόθο των Πειραιωτών τα τελευταία 5 χρόνια, όμως πάντα ήταν αυτό το "κάτι" που στράβωνε στο τέλος και το όνειρο δεν γινόταν πραγματικότητα. Την μία ήταν την σεζόν 2012/2013 όταν η μοναδική ήττα που έκανε ο Ολυμπιακός σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ήταν αυτή με τον Ατρόμητο μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκορ 2-3 με τον Αντώνη Νικοπολίδη τότε στο "τιμόνι" της ομάδος σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή. Την αμέσως επόμενη χρονιά  (σεζόν 2013/2014) ο Ολυμπιακός έμοιαζε ασταμάτητος μέχρι και τον Μάρτιο όταν ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας με το ευρύ 0-3 βάζοντας τέλος στα όνειρα του αήττητου. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά ήταν την σεζόν 2015/2016 με την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 1-0 να βάζει τέλος για άλλη μια φορά στα όνειρα των "ερυθρόλευκων".

Επίσης, ο στόχος της πρόκρισης στους 8 του Champions League είναι το βήμα παραπάνω που έχουν θέσει ως στόχο στο λιμάνι, κάτι το οποίο με μια ευνοϊκή κλήρωση δεν είναι ακατόρθωτο. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός το έχει ξανακάνει την σεζόν 1998/1999 και άλλη μια φορά έφτασε πολύ κοντά και συγκεκριμένα την σεζόν 2013/2014 όταν μετά την μεγάλη νίκη εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε και αποκλείστηκε 3 βδομάδες μετά στο Ολντ Τράφορντ με σκορ 3-0 χάνοντας μια τεράστια πρόκριση.

Τέλος, στα μεταγραφικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπενίκ Χάσι, δήλωσε πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός άμα αποχωρήσει κάποιος παίκτης, βάζοντας φωτιά στα σενάρια αποχώρησης Καρίμ μιας και η μεταγραφή του Σέρβου Τζούρτζεβιτς στους πρωταθλητές μοιάζει ήδη "κλεισμένη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code