ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Νίκη με κάθε κόστος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (19:15) στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο χωρίς να έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες.
Ευρώπη τέλος και δεν μένει τίποτα άλλο στον Παναθηναϊκό από το να τα δώσει όλα για να κάνει το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα. Το ξεκίνημα στα Χανιά ήταν κακό, η ομάδα έμεινε στο 1 - 1 και δεν "έσβησε" το -2 από πέρσι, με αποτέλεσμα να είναι 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή πριν καλά καλά δώσει δεύτερο μάτς και την Super League. Για να μην αυξηθεί με το καλημέρα αυτή η διαφορά, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ξεχάσει το οποιοδήποτε πρόβλημα έχει, την απουσία κόσμου και την κούραση από το μάτς στο "Σαν Μαμές". Είναι υποχρεωμένος να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό και να αρχίσει πλέον να μετρά θετικά αποτελέσματα.

Το μόνο θετικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του, είναι πως έρχεται διακοπή. Θα πρέπει δηλαδή όσοι επιστρατευθούν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να κάνουν ένα κουράγιο ακόμα και να παίξουν σαν Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός έχει φυσικά δεδομένα προβλήματα. Στο ματς της Λεωφόρου δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας ο Χούλτ και λόγω τραυματισμών οι Βιγιαφάνιες, Μολέδο, Ρέις και Στάικος. Έκτος είναι και ανέτοιμος Ινσούα όπως και ο Διούδης, Τσανδάρης. Επίσης, δεν θα έχουν και τον κόσμο τους αφού είναι τιμωρημένοι και ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές θέλοντας και μη σε σχέση με το ματς στο Μπιλμπάο. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το αγαπημένο του 4-4-1-1 και τον Βλαχοδήμο κάτω από  τα δοκάρια. Ο Κουλιμπαλί, που επιστρέφει στην ενδεκάδα, θα είναι δεξί μπακ και όπως φαίνεται ο Κολοβέτσιος αριστερό. Στόπερ οι Κουτρουμπής και Ευαγγέλου και κεντρικά χαφ οι Δέκα και Κουρμπέλης. Στο δεξί άκρο προβάδισμα έχει ο Καμπέσας με τον Άλτμαν να διεκδικεί θέση, στο αριστερό μένει ο Λουντ ενώ ο Λουτσιάνο θα παίξει πίσω από τον Μολίνς, αφού ο "σκασμένος" Τσάβες θα μείνει στον πάγκο, όπως και για τον ίδιο λόγω δεν θα ξεκινήσει και ο Γιόχανσον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code