ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάνοπλος ο "Ιστορικός" για την υπέρβαση κόντρα στη Μακάμπι!



Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (22.00, Novasports 2HD) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τη Μακάμπι, στη ρεβάνς του
1-0 της προγούμενης εβδομάδας στο Τελ Αβίβ. Κόσμος και ομάδα έχουν μεγάλη πίστη στην ανατροπή και στην πρόκριση του Πανιωνίου, που θα τον οδηγήσει στο play-off του Europa League. Κανονικά στην αποστολή οι Μασούντ και Χατζισαφί, πιθανότατα θα ξεκινήσουν και στη βασική 
ενδεκάδα.


Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1. Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να απαρτίσουν την αρχική ενδεκάδα, με τους Ταπόκο, Σαραμαντά να διεκδικούν και αυτοί μια θέση.

Η Μακάμπι ταξίδεψε και αυτή πάνοπλη στην Αθήνα και ο Γιόρντι Κρόιφ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τα ίδια πρόσωπα που αγωνίστηκαν και την περασμένη Πέμπτη, ήτοι τους Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Νταβιντζάντα, Γκολάσα, Ρικάν, Γιεϊνί, Σόενφελντ, Κγιάρτανσον, Ατζίλι, σε σχηματισμό 4-3-3.

Πολύς κόσμος θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και ως ο 12ος παίκτης θα στηρίξει την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας. Η προπώληση τις τρεις προηγούμενες ημέρες κύλησε ικανοποιητικά, ενώ δεδομένο είναι ότι πολύς κόσμος θα προμηθευτεί εισιτήρια σήμερα. Η πίστη για την πρόκριση είναι μεγάλη, το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει μεν ένα καλό προβάδισμα στους Ισραηλινούς, όμως δεν είναι δύσκολα ανατρέψιμο, ιδιαίτερα εάν ο Πανιώνιος παρουσιάσει και πάλι το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στα ματς με τη Γκόριτσα και στο πρώτο ημίχρονο την περασμένη Πέμπτη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code