ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ίντερ διώχνει Μεντέλ, Μπρόζοβιτς και Ζοάο Μάριο

Παρελθόν από την Ίντερ αναμένεται να αποτελέσουν οι Γκάρι Μεδελ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Ζοάο Μάριο, καθώς δε βρίσκονται στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Gazzeta dello Sport”, ο Μπρόζοβιτς θα αποχωρήσει αναμφίβολα από την ομάδα. Ωστόσο, κανένα κλαμπ, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κροάτη χαφ.

Στις υπηρεσίες του Ζοάο Μάριο, επίσης, δεν υπολογίζουν οι «νερατζούρι». Η δική του πώληση, βέβαια, δε θα πραγματοποιηθεί εύκολα, εφόσον οι ιθύνοντες του μιλανέζικου κλαμπ ζητούν, τουλάχιστον, 35 εκατομμύρια για την παραχώρησή του.

Σε διαπραγματεύσεις για τον Μεδελ βρίσκεται η Ίντερ με την Μπεσίκτας, που προσφέρει στην ιταλική ομάδα 4 εκατομμύρια ευρώ. Οι «νερατζούρι» κοστολογούν την αξία του Χιλιανού στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις των παραπάνω παικτών πρόκειται να επενδυθούν για την αγορά ενός πολύπειρου παίκτη, με τον Αρτούρο Βιδάλ της Μπάγερν να βρίσκεται πρώτος στη λίστα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code