ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τζούρτζεβιτς ήρθε, Ρέτσος φεύγει και το "μπαμ" έρχεται!















Είναι και πλέον επίσημο ,το "σίριαλ" που κράτησε ένα ολόκληρο καλοκαίρι έλαβε επιτέλους τέλος. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήρθε στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή από την Παρτιζάν με το κόστος της μετακίνησης να φτάνει τα 4εκ. € μαζί με τα μπόνους.


Ωστόσο, η σημερινή μέρα βρίσκει τον Παναγιώτη Ρέτσο στην "πόρτα της εξόδου" με την Μπάγιερν Λεβερκούζεν να καταβάλει το πολύ σεβαστό πόσο των 22εκ. € και πλέον αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού όσο και από το "στρατόπεδο" της γερμανικής ομάδας.

Οι 2 τελευταίες μεταγραφικές ημέρες μυρίζουν "μπαρούτι" στο λιμάνι, με τους "ερυθρόλευκους" να στρέφουν την προσοχή τους στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Βίντα και Ντράγκοβιτς μοιάζουν τα φαβορί για αντικατάσταση του Ρέτσου χωρίς να έχουν διαψεύσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής.

Αντιθέτως, η διάψευση ήρθε σε όλες τις φήμες που θέλουν τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλλάς να αποχωρεί από την Έβερτον για λογαριασμό των πρωταθλητών όπως και τις φήμες που ήθελαν απόκτηση και αλλού κεντρικού επιθετικού πλην του Τζούρτζεβιτς.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε πως θα γίνει το "μπάμ" μέσα στις επόμενες μέρες χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code