ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τελευταίο βήμα πριν τα "αστέρια"












Στην "μάχη" για την είσοδο στους ομίλους του UEFA Champions League, μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός  (21.45 NOVASPORTS), με τα οικονομικά πόσα σε περίπτωση πρόκρισης να είναι πιο υψηλά από ποτέ.

Οι "ερυθρόλευκοι" σε περίπτωση πρόκρισης θα λάβουν το αστρονομικό ποσό των 31.000.000€, χωρίς να υπολογίζουμε τα μπόνους χορηγών, τηλεοπτικά δικαιώματα κ.τ.λ. Ωστόσο στο ενδεχόμενο αποκλεισμού του Ολυμπιακού, τα έσοδα από το Europa League είναι μόλις 4.100.000€ για την είσοδο στους ομίλους.Να θυμίσουμε πως το μπόνους νίκης σε αγώνα Champions ανέρχεται στα 1.500.000€ και της ισοπαλίας στα 500.000€.Τα ποσά στο Europa League είναι πολύ μικρότερα με το μπόνους νίκης να βρίσκεται μόλις στα 360.000€.

Φυσικά δεν είναι μόνο το οικονομικό κίνητρο για την πρόκριση.Ο Ολυμπιακός "έλειψε" πέρσι από την κορυφαία διασυλλογικη διοργανώση με τις διαφορές τόσο στο ψυχολογικό όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι να είναι τεράστιες σε σχέση με τα τελευταία 7-8 χρόνια.

Ο αγώνας θα λάβει μέρος στο συμπαθητικό Rujevica Stadion, έδρα της Ριέκα χωρητικότητας μόλις 8.300 θεατών, με το ρεκόρ προσέλευσης να γίνεται πριν 2 βδομάδες απέναντι στην Ζαλζμπουργκ με τον αριθμό να φτάνει στους 8.118 παρευρισκόμενους.Η κροατική ομάδα αγωνίζεται εκεί από το 2015, με το συνολικό κόστος της κατασκευής να αγγίξει τα 24.000.000€.


Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Καπίνο
Γιαννιώτης
Χουτεσιώτης
Κούτρης
Μίλιτς
Ρέτσος
Βούκοβιτς
Ρομαό
Νικολάου
Ομάρ
Φιγκέιρας
Ζιλέ
Οφόε
Σιώπης
Ζντίελαρ
Ανδρούτσος
Σεμπά
Πάρντο
Μάριν
Φορτούνης
Καρσελά
Μπεν 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code