ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ότι έχτισε το γκρέμισε σε μια εβδομάδα ο Μανόλο

Η μέρα για τους φίλους της ΑΕΚ είναι ακόμη πιο δύσκολη από την χθεσινή όπου η ομάδα τους γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που σήμανε και τον αποκλεισμό της. Πλέον οι ''κιτρινόμαυροι'' καλούνται να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ .
Πέρσι η ΑΕΚ βρισκόταν σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση με τους Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και τον Ζοζέ Μοράις στον πάγκο. Κινδύνεψε μάλιστα να μείνει και εκτός των play -offs , κάτι το οποίο θα ήταν αναμφησβήτητα μία καταστροφή για την ομάδα. Τελικά βρέθηκε ο άνθρωπος με το μαγικό ραβδί , ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ . Ο Ισπανός επέστρεψε στο 2ο του σπίτι όπως αποκαλεί την ΑΕΚ μετά από 5,5 χρόνια με στόχο να την μεταμορφώσει. Αυτή η μεταμόρφωση επετεύχθη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα δεν δεχόταν γκολ και ούτε μπορούσε να ηττηθεί , κάτι που έκανε τους αντιπάλους της να την αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα . Η ΑΕΚ κατάφερε να φθάσει στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ όπου και γνώρισε την ήττα αλλά κατάφερε να αντιστρέψει όλα τα στοιχήματα που ήταν εναντίον της και να φθάσει στην 1η θέση των play-offs. Τι σήμαινε αυτό ; Σήμαινε η επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια.

Πάμε στο σήμερα . Ο Ισπανός τεχνικός δεν σταμάτησε να αναφέρει από την πρώτη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , πως η ομάδα με βάση τα περσινά δεδομένα κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό και σε αυτό βοήθησε η αμυντική της λειτουργία . Κάτι το οποίο δεν είδαμε ομολογουμένως φέτος στα πρώτα 2 επίσημα ματς της ΑΕΚ . Τρία γκολ ήρθαν από τρία στημένα , συγκεκριμένα από κόρνερ. Εκτός των γκολ που δέχθηκε η ομάδα , φάνηκε και στα φιλικά αλλά και στους αγώνες με τους Ρώσους πως η αμυντική τετράδα και τριάδα( χθες ) δεν μπορούσε να επικοινωνήσει σωστά μεταξύ της . Ευθύνεται για αυτό η φυγή Κολοβέτσιου, Ντίντακ και η έλευση Τσόσιτς,Λόπεζ και Τζανετόπουλου ; Δεν ξέρουμε ... ένα είναι το σίγουρο , πως αυτό που έχτιζε ο προπονητής της ΑΕΚ πλέον χάθηκε μέσα σε μία εβδομάδα και καλείτε πλέον να το ξαναφτιάξει από το 0 προκειμένου και η ομάδα αλλά και οι φίλοι της να αρχίζουν να ελπίζουν ξανά σε μία ενδεχόμενη είσοδο της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code