ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Πάλι καλά που δεν έχασε

Από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός τίτλου. Οι "πράσινοι", που ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με -2 βαθμούς, απέτυχαν να νικήσουν τον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας (0-0) και μετά το 1-1 της πρεμιέρας στα Χανιά με τον Πλατανιά έχουν μηδέν βαθμούς, έξι πίσω από του Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
Η αποβολή του Ευαγγέλου στο 49' έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός που είχε καλή απόδοση σε όλο το 90λεπτο, από την στιγμή που έμεινε με 10 παιχτες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, το μόνο που κατάφερε ήταν να μην δεχτεί γκολ από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη να φύγουν με το "διπλό".

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν είχαν καλή ανάπτυξη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν την εστία του Επασί και το μόνο που είχαν να επιδείξουν στα πρώτα 45 λεπτά ήταν δύο σουτ του Αλτμαν στο 25 και 26 λεπτό αντίστοιχα.

Αντίθετα η ομάδα που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν ο Λεβαδειακός με το σουτ του Μητρόπουλου να φεύγει λίγο άουτ.

Το παιχνίδι "στράβωσε" ακόμα περισσότερο για τους γηπεδούχους με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Ευαγγέλου, ενώ είχε κίτρινη κάρτα έκανε ανόητο μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη και αποβλήθηκε.

Οι γηπεδούχοι που με παίκτη λιγότερο και σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα τους δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο από αυτό που έκαναν όταν ήταν με 11 στο πρώτο ημίχρονο.

Εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες από το 70' έως το 74' με τους Γιουσούφ και Μπραντάο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code