ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επικίνδυνος αγώνας για αυτούς που φοβούνται, όχι για την Ελλάδα

Μόνο εύκολο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί το σημερινό παιχνίδι του εθνικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απέναντι στην Εσθονία.
Μπορεί να μην είναι ο αγώνας του Βελγίου , ωστόσο οι διεθνείς μας θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.Η Ελλάδα πρέπει να αντιληφθεί πως είναι και πάλι η ίδια εθνική που κάποτε ξέραμε, δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα στον αποψινό αγώνα.

Βασικά, οι 3 βαθμοί θα λέγαμε πως είναι μονόδρομος για την Εθνική Ελλάδος, καθώς με μία ενδεχόμενη απώλεια βαθμών , ακόμα και αυτών της ισοπαλίας , θα μας οδηγήσουν σε ένα αδιέξοδο . Αυτό , διότι η Ελλάδα ξαφνικά θα πρέπει να έχει θέσει ως στόχο μόνο και μόνο την νίκη την Κυριακή απέναντι στο Βέλγιο. Για να πετύχει όμως κάτι τέτοιο σήμερα θα πρέπει απόψε να κάνουν το καθήκον τους παίκτες και οπαδοί. Να επικεντρωθούν στην αποψινή αναμέτρηση και μόνο.

Απέναντι τους βρίσκουν τους Εσθονούς. Μία αρκετά μέτρια ομάδα , η οποία διαθέτει μία μέτρια επίθεση και κακή άμυνα. Άλλωστε το φανερώνουν και τα στατιστικά της. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου με 5 γκολ ενεργητικό και 17 παθητικό , έχοντας συγκεντρώσει μόνο 4 βαθμούς. Ο αγώνας για την Ελλάδα μόνο παγίδα μπορεί να θεωρηθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάμε με αρκετές απουσίες στον συγκεκριμένο αγώνα. Θα λείψουν οι Καπίνο , Μήτρογλου, Κουρμπέλης , Τοροσίδης αλλά και Παπασταθόπουλος . Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όλοι πλην Παπασταθόπουλου είναι τραυματίες, με τον σέντερ μπακ της Ντόρτμουντ να έχει τιμωρία λόγω καρτών .

Λόγω του ότι οδεύουμε προς το τέλος της φάσης των ομίλων καλό θα ήταν να σας θυμίσουμε ξανά τον τρόπο πρόκρισης .Οι  πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας.

Η βαθμολογία του ομίλου μας ,θυμίζουμε πως έχει ως εξής : 1. Βέλγιο 16 ,2. Ελλάδα 12,3. Βοσνία 11 ,4. Κύπρος 7 ,5. Εσθονία 4 ,6. Γιβραλτάρ 0 .

Ας πάμε στα αγωνιστικά θέματα . Συγκεκριμένα στην παράταξη, κάτι το οποίο μας είναι αρκετά μυστήριο , ένας γρίφος θα λέγαμε. Περιμένουμε να δούμε την Εθνική μας με πολύ πιο επιθετικό αέρα, άλλωστε το δήλωσε και ο Μίχαελ Σκίμπε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου. Επομένως περιμένουμε ένα σύστημα 4-3-3 με Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα άμυνας με Παπαδόπουλο,Μανωλά, Σταφυλίδη δεξιά και Τζαβέλλα αριστερά. Στην τριάδα του κέντρου αναμένουμε να δούμε Σάμαρη στο κέντρο και σαν εσωτερικοί χαφ στα άκρα τους Ζέκα και Φορτούνη. Τέλος , στην επιθετική τριάδα από αριστερά θα είναι ο Δώνης , δεξιά Μάνταλος και κέντρο επίθεσης ο Βέλλιος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code