ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και τυπικά ο δανεισμός του Σπύρου Ρισβάνη
από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο. Ο Καλαματιανός στόπερ, αφού επέλεξε το νούμερο 44 για τη φανέλα του, προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών και έθεσε ως συλλογικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και ως ατομικό την κλήση του στην Εθνική Ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε:
"Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την συνέχεια της καριέρας μου. Όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους αυτή.

Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να τους υλοποιήσει. Είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την πορεία αυτή θα προσπαθήσω κι εγώ να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ με όνειρο μια κλήση στην Εθνική Ομάδα".

Η ΠΑΕ Ατρόμητος μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και τις υπογραφές εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί το 11ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο Περιστέρι.

O ποδοσφαιριστής που βλέπει τον κόσμο από τα 1.96μ, με σήμα κατατεθέν την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχει στο χώρο ευθύνης του, για τον επόμενο χρόνο θα φορέσει το αστέρι μας στο στήθος!

Ο Σπύρος Ρισβάνης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1994 στην Καλαμάτα. Είναι διεθνής με την Εθνική U21. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και επέλεξε το νούμερο 44 στη φανέλα του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code