ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μακριά από την έδρα της θα αναζητήσει κάτι ...καλό !

Σήμερα το βράδυ (21.30 Novasports ) , η Λαμία καλείτε να παίξει ''εντός'' έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό για ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι νεοφώτιστοι δεν θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Λαμίας , καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης.Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να χρησιμοποιήσουν για σήμερα τουλάχιστον, το γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι . Δεν θα είναι όμως μόνοι τους εκεί . Θα έχουν δίπλα τους όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας , καθώς η ΠΑΕ όπως είχε ανακοινώσει θα γίνει δωρεάν μεταφορά τους μέχρι το Περιστέρι για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα για την Λαμία θα είναι κάτι πολύ δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό , ο οποίος προέρχεται από μία καλή εμφάνιση στην Ριέκα και την είσοδο του στους ομίλους του Champions League. Οι Πειραιώτες διαθέτουν όχι μόνο μία ενδεκάδα αλλά ουσιαστικά τρεις... κάνοντας τους το φαβορί . Οι νεοφώτιστοι από την άλλη έχουν στον πάγκο τον έμπειρο Μπάμπη Τεννέ και μία ομάδα σαν οικογένεια , η οποία διακατέχεται από τον ενθουσιασμό της παρθενικής της εμφάνισης στην πρώτη της τάξεως κατηγορία της χώρας.

Αναλυτικά οι αποστολές :

Λαμία : Πίτκας, Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Ομο, Πίτι, Βάντερσον και Βουό

Ολυμπιακός : Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ομάρ, Μίλιτς, Κούτρης, Νικολάου, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Σιώπης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Σεμπά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code