ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλούσιο παιχνίδι,φτωχό σκορ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης στον κάμπο.
Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο και ένα εντυπωσιακό δεύτερο μέρος το "Χ" ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και για τους δύο.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα "ανήκαν" ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους και ειδικότερα στον Καλτσά ο οποίος έδειχνε να απειλεί αισθητά τα αντίπαλα καρέ από δεξιά.Στο 22' το παιχνίδι ισορρόπησε μετά την τεράστια ευκαιρία του Κριζμάν για την Λάρισα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "βυσιννί" έδειχναν πιο σίγουροι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έως το 59' όπου μετά από λάθος του Ζίσιτς ο Μάσα άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.Μετά το 0-1 για τον Αστέρα ο Πάους άλλαξε το σύστημα των "βυσσινί" οι οποίοι ξεκίνησαν με ένα 4-2-3-1,βάζοντας τον Περόνε στο παιχνίδι και γυρίζοντας το σε 4-4-2.Ίσως αυτό να χρειάζοντας οι γηπεδούχοι οι οποίοι έτσι έγιναν πιο επιθετικοί,ισοφαρίζοντας στο 71' με τον Ναζλίδη.Λίγο αργότερα "άγγιξαν" το γκόλ με τον Περόνε,με τους Αρκάδες να απαντούν με μία εξίσου καλή ευκαιρία του Κυριακόπουλου.

Όσο το σφύριγμα της λήξης πλησίαζε,μετά το 85',το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο.Και οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο της νίκης ωστόσο ο Μπόζοβιτς δεν επέτρεψε στον Μάσα να κλέψει το "διπλό" και ο Πασαλίδης αντέδρασε σωστά στην ευκαιρία της Λάρισας διαφυλάσσοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άλλο ένα μέτριο παιχνίδι για τον Αστέρα ο οποίος δείχνει να συνεχίζει την περσινή κακή σεζόν,έχοντας ωστόσο αυτή την φορά μερικά ελαφρυντικά καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code