ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος τα ψέματα , απόψε περνάς !

Η ΑΕΚ σήμερα καλείται να παίξει με συμπαίκτη της τον κόσμο στο ... ''ζεστό'' ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπριζ.
Ο στόχος της ; Ένας, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Εάν και εφόσον αυτό επιτευχθεί η ΑΕΚ θα επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν και εφόσον κάτι τέτοιο επιτευχθεί η Ένωση θα βγει και χρηματικά κερδισμένη , καθώς θα λάβει το ποσό των 2,6 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα κάθε νίκη πριμοδοτείται με 360.000 και κάθε ισοπαλία με 120.000. Η πρόκριση στους «32» ως πρώτος του ομίλου αποφέρει 600.000 και ως δεύτερος 300.000. Διόλου άσχημα δηλαδή για τους ''κιτρινόμαυρους''.

Ας πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι , ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λιβάια και στον Γιακουμάκη στην γραμμή κρούσης . Εκεί που αντιμετωπίζει πρόβλημα η ΑΕΚ θα πρέπει να παραταχθεί με έναν εκ των Αλμέιδα, Χριστοδουλόπουλου και Κλωναρίδη. Ο Πορτογάλος εκπέμπει σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπολοίπους εμπιστοσύνη γι΄αυτήν την θέση , λόγω της εμπειρίας του. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά προέρχεται από ματς που σκόραρε αλλά και προ πάντων είναι ο μοναδικός σέντερ φορ στην αποστολή , οπότε γνωρίζει τον ρόλο της θέσης καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Από την άλλη έχουμε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο . Η θέση του σέντερ φορ δεν του είναι άγνωστη , καθώς έχει βρεθεί εκεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν και σε αγώνες του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής Ελλάδος. Τέλος, έχουμε τον Βίκτορ Κλωναρίδη, ο Βέλγος δεν έχει την τελική προσπάθεια όσο οι προηγούμενοι δύο , ωστόσο μπορεί να προσφέρει ταχύτητα στο παιχνίδι και διεισδύσεις που δεν θα μπορούσαν οι άλλοι δύο .

Σήμερα πάντως η ΑΕΚ πρέπει να αφήσει πίσω της τα κακά αποτελέσματα με ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και το 0-0 με την σημερινή της αντίπαλο. Η Ένωση επιβάλλεται να βρει τον τρόπο να σκοράρει , καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα είναι καλό μόνο εάν το δει κανείς πως η ελληνική ομάδα δεν ηττήθηκε. Οι Βέλγοι είναι εμφανώς σε θέση ισχύος αυτή την στιγμή , διότι εάν καταφέρουν να σκοράρουν τότε τα πράγματα για τους ''κιτρινόμαυρους'' θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Όσον αφορά τις ενδεκάδες, ο Μανόλο πρόκειται να κατεβάσει την ομάδα με το ίδιο σύστημα του Βελγίου . Κάτω από τα δοκάρια ο Ανέστης, τριάδα στην άμυνα οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, στον χώρο του κέντρου οι τρεις Γαλανόπουλος , Σιμόες και Γιόχανσσον, πίσω από τον σέντερ φορ θα δούμε Μάνταλο ως δεκάρι , δεξιά Μπακάκη και κατά πάσα πιθανότητα Λόπεζ αριστερά και τέλος με Αλμέιδα να προτιμάται για την γραμμή κρούσης .

Για τους Βέλγους ο  Ιβάν Λέκο κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει την ομάδα του με τον Χάρβατ στο τέρμα. Στο κέντρο της άμυνας οι Ντενσβιλ, Μέχελε, Σίμονς, με τους Λιμπομπέ, και Παλάσιος στα άκρα και τους Φόρμερ και Νακαμπά στον άξονα. Μπροστά τους θα είναι ο Βανάκεν και στην επίθεση οι Βόσεν και Ντένις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code