ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Ράγιο ο Τσόρι!


Οριστικά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Ράγιο Βαγιεκάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ που απασχόλησε έντονα τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός είναι κι επίσημα παίκτης της Ράγιο, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο ισπανικός σύλλογος. Η μεγάλη επιστροφή επετεύχθη, καθώς ο Τσόρι είχε περάσει από την ομάδα και στο παρελθόν (σεζόν 2012-2013) πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός άσος, ενώ αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία του είτε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρίβερ, είτε να παραμείνει στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος σε ομάδα της Αττικής τελικώς κατάλαβε πως οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για καμία από τις δύο περιπτώσεις και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Η Ράγιο βρίσκεται στη Segunda Divizion και ο Τσόρι θα παλέψει για την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της La Liga. Θυμίζουμε πως έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είχε δείξει ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ήταν η «καψούρα» του προέδρου. Μάλιστα, η «Ελαφριά Ταξιαρχία» ήταν διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 300 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν έχουμε να δίνεται σε άλλους παίκτες από τον σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code