ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΡΕΑΛ: Πήρε το Σούπερ Καπ ο Ζιντάν κόντρα στον Μουρίνιο

Ένα ακόμη τρόπαιο πρόσθεσε στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη της η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που διεξήχθη στα Σκόπια και αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης.


Οι Μαδριλένοι που ξεκίνησαν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη βασική ενδεκάδα, έδειξαν με το "καλημέρα" τις προθέσεις τους. Στο 24ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Καζεμίρο έπειτα από ασίστ του Καρβαχάλ. Μια φάση για την οποία οι παίκτες της Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ζιντάν πέτυχε και δεύτεορ τέρμα με τον Ίσκο να αλλάζει τη μπάλα με τον Μπέιλ και τελικά να νικάει τον Ντε Χέα. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να απάντησε με τον νέο της επιθετικό, Ρομελού Λουκάκου στο 62' όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι το 2-1 χάρισε στη Ρεάλ το 14ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Ρεάλ: Nάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (74' Λούκας), Μπέιλ (74' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Ρονάλντο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκακού.

Πηγή : contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code