ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλεί σε εξηγήσεις τους Μασούντ, Χατζισαφί η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν

Οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου πήραν την απόφαση να αγωνιστούν στο χθεσινό αγώνα με την Μακάμπι, κατόπιν έκκλησης της διοίκησης.
Παρά το γεγονός ότι σεβάστηκαν την απαγόρευση της χώρας τους σε κάθε Ιρανό πολίτη για είσοδο στα "κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη", η Ομοσπονδία του Ιράν τους κάλεσε με σημερινή (4/8) της ανακοίνωση σε απολογία, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο ματς που τελέστηκε σε ελληνικό έδαφος.

Στο πλευρό των Μασούντ και Χατζισαφί τάχθηκαν αρκετοί διεθνείς Ιρανοί παίκτες, ερωτηματικό αποτελεί η μετέπειτα στάση της Ομοσπονδίας, που σε ακραία περίπτωση μπορεί να αποκλείσει τους δύο Ιρανούς του Πανιωνίου από την Εθνική Ομάδα.

Αν και το τελευταίο αυτό ενδεχόμενο δε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες (στο παρελθόν είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς με τον Μιναβάντ της Στουρμ Γκρατς και ο ποδοσφαιριστής δεν είχε δεχθεί πιέσεις από την κυβέρνηση της χώρας του ούτε υπέστη συνέπειες), είναι αμφιλεγόμενη η στάση που τηρεί η Ιρανική Ομοσπονδία.

Η επιλογή των Μασούντ και Χατζισαφί να δείξουν επαγγελματισμό και να τιμήσουν τα συμβόλαιά τους, σπάζοντας το μποϊκοτάζ των Ιρανών απέναντι στους Ισραηλινούς αθλητές, σχολίασε επιδοκιμαστικά το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ:
"Μπράβο στους Μασούντ και Χατζισαφί που έσπασαν το ταμπού κατά των Ισραηλινών αθλητών".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code