ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Χ"αμένοι και οι 2

















Στο 0 "κόλλησαν" ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες με την ισοπαλία να μοιάζει δίκαιη βάση της εικόνας του παιχνιδιού.





Οι 11αδες:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσότσιτς, Τσιγκρίνσκι  (Γαλανόπουλος 25'), Αιντάρεβιτς (Τρίστανσον 80'), Σιμόες, Γιόχανσον, Γκάλο, Βινίσιους, Κλωναρίδης (Μάνταλος 62'), Λιβάγια.

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυρόπανος, Μιχαήλ, Φόνσι, Νικολιάς  (Κοζορώνης 18'), Γαρουφαλιάς (Βιδάλ 83'), Λίλα, Μπουκουβάλας, Χαλκιαδάκης (Καρανίκας 90'), Γιάκος.



Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ:


Καλός ρυθμός στο 1ο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας όμως ο ΠΑΣ έδειχνε πιο απειλητικός χάνοντας 2 κλασσικές ευκαιρίες, η πρώτη με τον Γιάκο στο 30' όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων δέχτηκε την πάσα του Λίλα από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Ανέστη. Η δεύτερη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ ήρθε με τον Λίλα αυτή την φορά να επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής στο 39' βρίσκοντας όμως σε ετοιμότητα τον Ανέστη. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Ένωση ήρθε στο 44' με τον Λιβάγια να δοκιμάζει ένα σουτ από μακριά όμως η μπαλα θα καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη. Γενικότερα το 1ο ημίχρονο μπορεί να υστερούσε σε τελικές ευκαιρίες, ωστόσο υπήρχε καλός ρυθμός και καλή κυκλοφορία της άμυνας τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ:

Σαφώς ανεβασμένες και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο προσφέροντας πολύ καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι χάσανε μια τεράστια ευκαιρία στο 60' όταν ο Γιάκος πήρε τις κόντρες μέσα στην περιοχή το σουτ του όμως θα βρει τον Χαλκιαδάκη πάνω στην γραμμή με τους 2 συμπαίκτες να μην μπορούν να πιστέψουν στην ατυχία τους. Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να "σφυροκοπούν" την εστία των φιλοξενούμενων με τον Γιάννη Ανέστη να δηλώνει παρόν κάθε φορά. Η ΑΕΚ από την μεριά της έδειχνε απειλητική, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει κενά στην άμυνα του ΠΑΣ. Η κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 84' όταν ο Τσότσιτς δοκίμασε ένα δυνατό σουτ αρκετά μακριά από την εστία τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Ο καλύτερος:

Γιάννης Ανέστης. Ο Έλληνας  (και διεθνής πλέον) πορτιέρο με τις αποκρούσεις του κράτησε το 0 στην άμυνα της Ένωσης δείχνοντας πολύ πιο σοβαρός και σταθερός σε σχέση με παλιότερα παιχνίδια.

Ο αδύναμος κρίκος:

Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης είχε άλλο ένα κακό βράδυ. Δείχνει "βαρύς" και ανέτοιμος χωρίς να μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και ενόψει της χρονιάς.



Καλή η διαιτησία από τους Αρετόπουλο, Κουλά, Γρεβένη, Παπαδόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code