ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκπληκτικό ματς στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2

Σε ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό ματς που κράτησε τους θεατές σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, Παναιτωλικός και
Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Εντυπωσιακά γκολ πέτυχαν αμφότερες οι ομάδες, ενώ ο Ατρόμητος δεν κατόρθωσε να φύγει με το διπλό παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 8' και ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ και η καρφωτή κεφαλιά του Ντιγκινί πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κυριακίδη. Ο Ατρόμητος πατούσε αισθητά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το πρώτο ημίχρονο (όπως άλλωστε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης). Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μίρκοβιτς δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, ενώ οι Περιστεριώτες ευτύχησαν και να προηγηθούν στο 33ο λεπτό. Από μονομαχία του Ντιγκινί με τον Ροντρίγκεζ η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ούμπιδες, ο οποίος βρήκε με σέντρα τον Γάλλο και εκείνος σημείωσε με κεφαλιά το 0-1.

Στο β' μέρος ο Ατρόμητος εμφάνισε πολλές από τις παθογένειες του πρώτου αγώνα, ξεμένοντας σταδιακά και από δυνάμεις και επιβεβαιώνοντας πως χρειάζεται χρόνο για να "δέσει" ως ομάδα . Από την άλλη οι παίκτες του Παναιτωλικού έδειχναν να θέλουν πολύ το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Και το πέτυχαν στο 66', όταν  Κλέσιο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μίρκοβιτς έκανε κακή έξοδο και ο αφύλαχτος Χαντάκιας σκόραρε με κεφαλιά από κοντά.

Άμεση ήταν όμως η απάντηση των Περιστεριωτών. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντάουντα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, πιάνοντας ένα μακρινό σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κυριακίδη, για το 1-2. Μετά το γκολ αυτό ο Κάναντι πέρασε στο ματς τον Ρισβάνη, αλλάζοντας και τη διάταξη σε 3-5-2. Ωστόσο αυτή η παρέμβαση αποσυντόνισε τον Ατρόμητο (για πολλοστή φορά οι Περιστεριώτες δεν αποδίδουν με το συγκεκριμένο σύστημα) και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν για να ισοφαρίσουν ξανά στο 79'. Ο Κλέσιο έκανε όμορφη προσπάθεια και έδωσε αριστερά για τον Μοράρ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Έπειτα από το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού  δε σημειώθηκε άλλη κλασσική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (87' Βασιλούδης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μπεχαράνο, Ντιέκο Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76' Μοράρ), Μαζουρέκ (56' Κλέσιο), Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης (76' λ. τρ. Μενσά), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (66' Ρισβάνης), Ουμπίντες, Ντιγκινί (67' Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code