ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολη νίκη του Πανιωνίου με 2-0 επί του Απόλλωνα

Δεύτερη σερί νίκη, δίχως να δεχθεί και πάλι γκολ, για τον Πανιώνιο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του. Τα γκολ για τον "Ιστορικό" οι Χατζισαφί και Λάμπρου, ανώτεροι οι κυανέρυθροι σε όλο το παιχνίδι.

Με τον καθιερωμένο 4-2-3-1 παρέταξε τους γηπεδούχους ο Μιχάλης Γρηγορίου, έχοντας ως παρτενέρ του Μπανανά στα στόπερ τον Γκιοατά και στην κορυφή της επίθεσης τον Ντουρμισάι, ενώ ο Άκης Μάντζιος επέλεξε το 4-3-3 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι πάντως πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα και με κύριο εκφραστή τον Σοτζέι Μασούντ απείλησαν ουκ ολίγες φορές την εστία του Τσόβιτς. Ο Ιρανός είχε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 9' βρήκε από κοντινή απόσταση το δοκάρι.

Η δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 19', όταν από σέντρα του Μασούντ  ο Ντουρμισάι βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της περιοχή και πλάσαρε στην κίνηση όμως ο Τσόβιτς έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Ο Άκης Μάντζιος έκανε συνεχώς παράπονα στους ποδοσφαιριστές του επιχειρώντας να τους αφυπνίσει και εν μέρει τα κατάφερε, καθώς στο 27' ο Καστιγιέχος  σουτάροντας μακριά έξω από την περιοχή είδε τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν και δεύτερη καλή ευκαιρία στο 35' με τον Καστιγιέχος να μην βρίσκει δίχτυα από κοντά, στο 39' ήρθε το 1-0. Ο Μασούντ πάσαρε στον Λάμπρου, αυτός με τη μία έδωσε αριστερά στον Χατζισαφί, ο οποίος επιτέθηκε από αριστερά και μπαίνοντας στην περιοχή με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε απελευθερωμένος στην επανάληψη και μόλις στο 56ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του. Λάμπρου και Ντουρμισάι συνδυάστηκαν εξαιρετικά παίζοντας το 1-2 και ο πρώτος πλάσαρε όμορφα τον Τσόβιτς για το 2-0. Με το γκολ αυτό έπεσε εντελώς ο ρυθμός του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κάνουν σωστή συντήρηση μέχρι το τέλος και την "Ελαφρά Ταξιαρχία" να μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει. Στο 66ο λεπτό ο Πανιώνιος βρέθηκε κοντά στο 3-0 αλλά Κοντοές έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Ελμπάζ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο ο Κότνικ έβγαλε το πολύ καλό σουτ του Αλμπάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (63' Ταποκό), Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας (86' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (80' Γεσίλ).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος (70' Μενδρινός), Χουάρες, Μπάμπιαζ (87' Ελμπάζ), Μάατσεν (46' Αλμπάνης), Κονέ, Ανιέτε, Καστιγιέχος.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code