ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκησε εύκολα τον Πλατανιά η Ξάνθη,2-0

Η Ξάνθη επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια
χάρη στα γκολ των Μπρίτο και Γέντρισεκ, και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 18ο λεπτό, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ. Ο Μπρίτο παρέλαβε την μπάλα στο κέντρο, κινήθηκε στα αριστερά, απέφυγε όλα τα "ερυθρόλευκα" εμπόδια (Ντικαμονά και Καρυπίδη) και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Ομπερχάουζερ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Θράκης. Ο Λουσέρο έδωσε στον Ντε Λούκας  ο Ισπανός με τακουνάκι στον Κασάδο στα αριστερά, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Γέντρισεκ με προβολή από κοντά νίκησε τον Ομπερχάουζερ κάνοντας το 0-2.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πλατανιά στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Θρακιωτών.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (31' Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος (63' Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ντεβέσα (77' Πατράλης), Κοροβέσης, Γκζέλτσακ.


ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς):  Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κίκε Μπουλά (61' Τριάδης), Μπρίτο (83' Κάστρο), Γέντρισεκ (76' Μεχία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code