ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και οι 11 ήταν υπέροχοι


















Συνεχίζει να μας κακομαθαίνει ο Ολυμπιακός.Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποιήσαν άλλη μια εξαιρετική βραδιά ρίχνοντας στο "καναβάτσο" την Ριέκα και παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.



11αδες:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο, Κούτρης (Φιγκέιρας 61'), Ρέτσος, Βούκοβιτς, Ομάρ, Ρομαό (Φορτούνης 80'), Ζιλέ, Μάριν (Σεμπά 66'), Καρσελά, Οφοε, Μπεν

Ριέκα (4-4-1-1): Σλούγκα (Πρσκάλο 51'), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Βεσοβιτς, Ελέζ, Γκόργκον (Κρίβιτς 61'), Μπράνταριτς (Ματέι 77'), Χέμπερ, Μαλές, Μίστιτς, Γαβράνοβιτς.


Το φιλμ του αγώνα:

13' Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, έπειτα από μια αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Γαβράνοβιτς θα βρεθεί απέναντι στον Καπίνο όμως το πλασέ του το αποκρούει ο Ρέτσος πάνω στην γραμμή.

20' Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό, ο Κούτρης θα βγαλει την σέντρα από αριστερά με την κεφαλιά του Οφόε να περνάει παράλληλα απο την εστία.

21' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ριέκα, ο Βούκοβιτς θα γλίστρησει δίνοντας κατοχή στον Γκόργκον, ο Αυστριακός εξτρεμ της Ριέκα θα κάνει την σέντρα μέσα στην περιοχή με την κεφαλιά-ψαράκι του Γαβράνοβιτς να περνάει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Καπίνο.

25' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!
Ο Οφόε θα κλέψει την μπάλα στον χώρο του κέντρου, θα βρει αμαρκάριστο τον Μάριν από τα αριστερά με τον Γερμανό να κάνει το καθήκον του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από θέση τετ α τετ.

30' Εξαιρετικό σουτ του Μάριν έξω από την περιοχή όμως ο Σλούγκα με μια εκτίναξη στο "παραθυράκι" λέει όχι.

34' Εκτέλεση φάουλ του Μάριν μέσα στην περιοχή, ο Βούκοβιτς δεν θα βρει καλά την μπάλα στέλνοντας την άουτ.

ΗΜΊΧΡΟΝΟ:Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ ελέγχει πλήρως το παιχνίδι με την Ριέκα να βρίσκεται σε κατάσταση "σοκ".

53' Συναγερμός στην άμυνα του Ολυμπιακού.Ο Γκόργκον θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Κούτρη, θα πασάρει στον Μίστιτς που θα επιχειρήσει το σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

54' Γκόργκον ξανά στο προσκήνιο, θα πάρει την πάσα μέσα στην περιοχή, θα "σερβίρει" στον Μίστιτς μια πάσα μισό γκολ ο Καπίνο όμως από μηχανής Θεός θα σώσει τον Ολυμπιακό από βέβαια ισοφάριση.

65' Έπειτα από αντεπίθεση διαρκείας για τον Ολυμπιακό, ο Φιγκέιρας θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή με το πλασέ του να περνάει λίγο άουτ.

73' Ο Μαλές θα δοκιμάσει ένα φιλόδοξο σουτ πίσω από το κέντρο, ο Καπίνο θα μπλοκάρει σαν σε προπόνηση.

79' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ριέκα, ο Ματέι θα πιάσει στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού, θα επιχειρήσει να "σκάψει" τον Καπίνο, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναβάλει του Κροάτες στο παιχνίδι.

83' Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μπέν, ο Γάλλος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή όμως ο Πρσκάλο θα βγει γρήγορα στα πόδια του σώζοντας τους Κροάτες.

90' Εκτέλεση φάουλ του Μίστιτς, θα βρει αμαρκάριστο τον Χέμπερ στο σημείο του πέναλτι με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ.

92' Ο Γαβράνοβιτς επιχειρεί το σουτ μέσα στην περιοχή με την μπάλα να βρίσκει πλαϊνό δίχτυ.

Λήξη του αγώνα.Άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού, με το συνολικό σκορ των δύο παιχνιδιών (3-1) να αδικεί τους πειραιώτες.

Οι καλύτεροι του αγώνα:

Εξαιρετικός για άλλη μια βραδιά ο Ολυμπιακός με τους Οφόε και Καπίνο να ξεχωρίζουν.Από την Ριέκα ο Γκόργκον αποτέλεσε την "μύγα στο γάλα" καθώς ήταν η μοναδική απειλή για τους "ερυθρόλευκους".

Αδύναμοι κρίκοι:

Σε κακή μέρα αμυντικά βρέθηκε ο Βούκοβιτς, με τον Σέρβο να δείχνει πως δεν έχει αποκτήσει ακόμα την κατάλληλη "χημεία" με τους υπόλοιπους.Από πλευράς Ριέκα ο Μαλές έμοιαζε εντελώς εκτός παιχνιδιού χάνοντας πολλές μονομαχίες και αφήνοντας συνεχώς αμαρκάριστο τον Οφόε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code