ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Xherdan Shaqiri είναι σαν τον Messi, σύμφωνα με τον Darren Fletcher!


Ο Darren Fletcher συγκρίνει τον Xherdan Shaqiri με τον Lionel Messi.

Ο Fletcher έγινε η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Mark Hughes και εντυπωσιάστηκε από τον συμπαίκτη του στην Stoke.

Ο Σκωτσέζος διεθνής πιστεύει ότι οι φυσικές ικανότητες του Shaqiri δημιουργούν προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς, παρόμοιες με του Messi.

Ο Fletcher, ο οποίος πραγματοποίησε 91 εμφανίσεις για τη West Brom, απολαμβάνει που προπονείται μαζί με τον ύψους 1.65μ Ελβετό (ίδιο ύψος με τον Messi).

"Δεν λέω ότι είναι Messi, αλλά έχει το ίδιο χαμηλό κέντρο βάρους και μπορεί να ντριμπλάρει τους πάντες, και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις", δήλωσε ο Fletcher στο The Sentinel.

"Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, μπορείς να μιλήσεις για τη δύναμή του και το μέγεθός του, αλλά το κυριότερο είναι πως το πρώτου του κοντρόλ είναι φανταστικό: αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προσπεράσει τους δυνατούς παίκτες και τότε στηρίζεται στη δύναμή του όταν πρέπει".

Ο διεθνής Ελβετός είναι το αστέρι της pre-season για την Stoke μέχρι στιγμής και προσπαθεί να καλυτερέψει την φυσική του κατάσταση για την επόμενη σεζόν για να αποφύγει κάποιο τραυματισμό σαν τον περσινό που τον περιόρισε σε 22 εμφανίσεις πέρυσι.

"Τις περισσότερες φορές το αρχικό του κοντρόλ είναι τόσο καλό που κάνει τη διαφορά", πρόσθεσε ο Fletcher. "Είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας, μπορείτε να το δείτε. Έχει πολύ δύναμη, όταν παίρνει την μπάλα, είναι δυνατός."

"Όλα κινούνται μόλις πάρει την μπάλα, το οποίο είναι σημαντικό. Χρειάζεστε τους παίχτες κλειδιά και είναι σίγουρα ένας από αυτούς".

Ο Shaqiri έχει παλαιότερα παίξει για τη Βασιλεία και τη Μπάγερν Μονάχου - όπου κέρδισε το Champions League το 2013, προτού πάρει μεταγραφή στην Stoke το 2015.

Ο εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει επίσης 62 εμφανίσεις με την εθνική Ελβετίας, σκοράροντας 20 γκολ. Ένα ιδιαίτερα αξέχαστο γκολ ήταν στο Euro 2016 το ψαλιδάκι εναντίον της Πολωνίας στο γύρο των 16.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code