ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρεμάει τα γάντια του ο Paul Robinson!


Ο πρώην τερματοφύλακας της Burnley και της εθνικής Αγγλίας, Paul Robinson, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση στην ηλικία των 37.

Ο Robinson, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Leeds το 1998 και έπαιξε επίσης για την Tottenham και την Blackburn, πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις για τη χώρα του.

Πήγε στην Burnley τον Ιανουάριο του 2016, πραγματοποιώντας 3 εμφανίσεις στην Premier League την περασμένη σεζόν καλύπτοντας το κενό του τραυματία Tom Heaton.

Ο Robinson, ο οποίος πραγματοποίησε 498 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, αποφάσισε να αποσυρθεί εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε στην μέση του.

"Τα προβλήματα στην μέση μου επέστρεψαν προς το τέλος της περασμένης σεζόν και με εμπόδιζαν από το να είμαι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν", είπε.

"Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα για τέσσερις πολύ ιδιαίτερους συλλόγους και την εθνική ομάδα της χώρας μου".

Ο Robinson ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία, έχοντας 4 clean sheet σε 5 αγώνες συμπεριλαμβανομένου του προημιτελικού με την Πορτογαλία που τέλειωσε χωρίς τέρματα αλλά κέρδισε η Πορτογαλία στα πέναλτυ.

Δέχθηκε όμως πολλαπλές κριτικές για την αποτυχία της Αγγλίας να φτάσει στο Euro του 2008, με το πιο διάσημο λάθος να είναι η στραβοκλοτσιά στην πάσα του Gary Neville που είχε ως αποτέλεσμα ένα αυτογκόλ και την ήττα με 2-0 από την Κροατία.

Ο Robinson αποσύρθηκε τελικά από το διεθνές ποδόσφαιρο τον Αύγουστο του 2011.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code