ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκόραρε το πρώτο του γκολ για την Manchester United o Romelu Lukaku!


Ο Romelu Lukaku σκόραρε το πρώτο του γκολ για την Manchester United, καθώς η ομάδα του Jose Mourinho κέρδισε την Real Salt Lake με 2-1 στη Γιούτα.

Ο Βέλγος, 24 ετών, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Everton για £75 εκατομμύρια, σκόραρε το νικητήριο γκολ 7 λεπτά πριν από το ημίχρονο, μετά το γκολ της ισοφάρισης για την United από τον Henrikh Mkhitaryan, με την United να ήταν πίσω στο σκορ μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Η United έχασε τον Juan Mata με τραυματισμό και τον Antonio Valencia με αποβολή.

"Το γκολ του Lukaku είναι καλό γι' αυτόν, αλλά δεν είναι σημαντικό για μένα", δήλωσε ο Μourinho.

"Του είπα ότι μου αρέσει αυτό που κάνει, βοηθάει, κινείται, κρατάει την μπάλα καλά, μου αρέσει ό,τι κάνει".

Ο Mata τραυματίστηκε μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Sebastian Saucedo, και αναμένεται να είναι εκτός δράσης για μια εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο Valencia αποβλήθηκε για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Saucedo, με τον διαιτητή Allen Chapman να μιλάει στον Μourinho πριν ο Valencia αποβληθεί με καθυστέρηση.

"Η καθυστέρηση ήταν επειδή ο διαιτητής μου ζήτησε να αντικαταστήσω τον Valencia και δεν το έκανα γιατί δεν συμφωνώ με την κόκκινη κάρτα", πρόσθεσε ο Mourinho.

"O Saucedo ήταν πολύ επιθετικός στο μαρκάρισμα του πάνω στον Mata και κάποιες άλλες ενέργειες του ήταν επίσης επικίνδυνες. Είμαστε στην pre-season, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι μια καλή εμπειρία."

Ο Valencia δεν θα τιμωρηθεί περαιτέρω, καθώς η Αγγλική Ομοσπονδία τώρα τιμωρεί παίχτες μόνο στις πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Το 2006, οι Paul Scholes και Wayne Rooney τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό για τρία παιχνίδια μετά την αποβολή τους σε αγώνα της pre-season στο Άμστερνταμ, αλλά η Αγγλική Ομοσπονδία έχει αλλάξει από τότε τους κανονισμούς της.

Η United αντιμετωπίζει την Manchester City στο Χιούστον την Παρασκευή το πρωί στις 4:30 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code