ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Injury update για την Liverpool!


Ο Jürgen Klopp αναφέρει ότι ο James Milner θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων όταν η ομάδα επιστρέψει στο Λίβερπουλ στις αρχές Αυγούστου.

Ο υπαρχηγός ταξίδεψε στη Γερμανία, αλλά κάνει αποθεραπεία για ένα τραυματισμό του στον τετράπλευρο που υπέστη κατά τη διάρκεια του τελικού της Premier League Asia Trophy εναντίον της Leicester City την περασμένη εβδομάδα.

Ο Klopp είπε στο Liverpoolfc.com: “Ήταν σαφές από την πρώτη ημέρα ότι υπάρχει ένα μικρό κομμάτι του τένοντα που τραυματίστηκε και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 ημέρες.”

"Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του εδώ στη Γερμανία και όταν επιστρέψουμε στο Λίβερπουλ θα μπορεί να πάρει μέρος στις προπονήσεις. Με τραυματισμούς, δεν μπορείτε να είστε ποτέ σίγουροι, αλλά λογικά δεν θα είναι εκτός για πολύ περισσότερο. "

Ο Milner είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της ομάδας που είναι τραυματίες.

Ο Nathaniel Clyne συνεχίζει τη αποθεραπεία του για ένα πρόβλημα στην πλάτη, ενώ οι Loris Karius και Danny Ward έχουν χάσει και τις δύο προπονήσεις μέχρι στιγμής στη Γερμανία λόγω προβλημάτων στα πλευρά και στην πλάτη.

Ο Klopp συνέχισε: "Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που ο Clyney έχει μείνει εκτός με ένα μικρό θέμα στην πλάτη. Πρέπει να περιμένουμε, ο χρόνος κυλάει και χρειαζόμαστε τον Clyney πίσω.”

"Για τον Loris και τον Danny, δεν είμαι 100% σίγουρος για το πότε θα επιστρέψουν. Του Wardy δεν είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά παίρνει πάντα τον χρόνο του, θα δούμε πόσο καιρό χρειάζεται.”

"Ο Loris θα επιστρέψει αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, τότε θα τον έχουμε πίσω, αλλά δεν είναι και το καλύτερο για τα παιδιά".

Υπήρξαν και καλύτερες ειδήσεις για τη Liverpool σχετικά με τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα με τις επιστροφές των Danny Ings και Sadio Mane σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

"Είναι ωραίο, μπορείτε να το δείτε", είπε ο προπονητής. "Όλοι μπορούν να το δουν, ειδικά στον Sadio αλλά και στο πρόσωπο του Ingsy, μπορείτε να δείτε ότι αισθάνεται τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.”

"Ο Robbo είναι εδώ και αυτό είναι πολύ καλό. Είναι ένα καλό γκρουπ και ο τρόπος και χαρακτήρας όλων είναι τέλειος από τότε που ξεκινήσαμε. Αυτό θα πρέπει να συνεχίσει έτσι και θα χρησιμοποιήσουμε το χρόνο."

Ο Woodburn έχασε την πρωϊνή προπόνηση σήμερα και λογικά θα χάσει και την απογευματινή. Το πρόβλημα όμως δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.

Πηγή: Liverpoolfc.com

ΕπιμέλειαΔημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code