ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Everton είναι 100% σίγουρη πως ο Ross Barkley θα φύγει αυτό το καλοκαίρι!


Ο μέσος της Everton, Ross Barkley "ψάχνει για μια νέα πρόκληση" και ο σύλλογος "100%" περιμένει πως θα φύγει, δηλώνει ο προπονητής, Ronald Koeman.

Ο Barkley, 23 ετών, έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του, αλλά δεν τα έχει βρει με την ομάδα για να υπογράψει κάποια επέκταση.

"Κάναμε μια καλή προσφορά ενός συμβολαίου. Αυτή απορρίφθηκε", δήλωσε ο Koeman.

Ο Koeman δήλωσε επίσης ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον μέσο της Swansea City, Gylfi Sigurdsson, με την ομάδα της Ουαλίας να έχει ήδη απορρίψει προσφορά ύψους £40 εκατομμυρίων από τα Ζαχαρωτά.

Οι Κύκνοι θέλουν £50 εκατομμύρια για τον 27χρονο, ο οποίος σκόραρε 9 γκολ την περασμένη σεζόν.

Εν τω μεταξύ, η Everton θέλει περίπου £50 εκατομμύρια για τον Barkley, αλλά ο αριθμός αυτός μπορεί να πέσει πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Αυγούστου καθώς θα μείνει ελεύθερος σε 12 μήνες.

Ο απόφοιτος της ακαδημίας της Everton έχει παίξει 150 φορές για την Everton στην Premier League, σκοράροντας 21 γκολ, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του πριν από 6 χρόνια.

"Ο Ross μου είπε στο τέλος της σεζόν ότι ήθελε μια νέα πρόκληση", πρόσθεσε ο Koeman πριν από τον αγώνα για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League εναντίον της Ruzomberok στο Goodison Park απόψε.

"Η προσωπική του κατάσταση δεν είναι τόσο δύσκολη. Η προτεραιότητά μου δεν είναι ο Ross, με σεβασμό, η απόφασή είναι δική του. Κοιτάω περισσότερο τους άλλους παίκτες. Το ήξερα αυτό από το τέλος της σεζόν."

"Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση και αυτό είναι αρκετό, δεν θα μιλήσω άλλο για αυτό".


Πηγή: BBC Sport
Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code