ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

GP Ουγγαρίας_ Θρίαμβος της Ferrari στις κατατακτήριες με 1-2!



Τις 2 πρώτες θέσεις κατέλαβε η Scuderia Ferrari με τον Sebastian Vettel να παίρνει την pole position τελικά και τον Kimi Raikonnen να ακολουθεί δίπλα του.
Πίσω τους θα εκκινήσει ο Valtteri Bottas της Mercedes και Lewis Hamilton 4ος, σε ένα δύσκολο απόγευμα για τον ίδιο. Την 3η σειρά της εκκίνησης ‘κλείδωσε’ η Red Bull(5ος ο Max Verstappen και 6ος ο Daniel Ricciardo) που πάρα το εντυπωσιακό χθεσινό ξεκίνημα της σήμερα ήταν λίγο πιο πίσω σε απόδοση. 7ος κατετάγη ο Nico Hulkenberg με την Renault αλλά έχει ποινή 5 θέσεων στο αυριανό grid.
Οι 2 Mclaren μπήκαν τελικά στην πρώτη 10αδα που περιμένουν να πάρουν αρκετούς βαθμούς αύριο, με τον Fernando Alonso να είναι μπροστά από τον Stoffel Vandoorne, στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα. Την 10η θέση  πήρε ο Carlos Saiz Jr για την Toro Rosso.

Στο Q1 αυτοί που χαιρέτησαν πρώτοι τη διαδικασία είναι οι: Magnussen, Stroll, Wehrlein, Di Resta(ο οποίος αγωνίστηκε στη θέση του Felipe Massa, καθότι ο Βραζιλιάνος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο) και ο Marcus Ericsson στην τελευταία θέση.

Στο Q2 αποκλείστηκαν οι Jolyon Palmer(11ος), οι 2 force India(12oς ο Ocon,14ος ο Sergio Pérez), 13ος ο Daniil Kvyat και 15ος ο Romain Grosjean.

Με τις συνθήκες και αύριο να αναμένονται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με την σημερινή ημέρα(σ.σ. πολύ ζεστές), οι Ferrari έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα για έναν πολύ καλό αγώνα ενώ σε μια πολύ καλή εκκίνηση θα πρέπει να ελπίζει ο Lewis Hamilton, λόγω της φύσης της πίστας που δεν ευνοεί τα προσπεράσματα, για να μπορέσει να μείνει σε θέση ισχύος, απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας κατά 1 βαθμό, Sebastian Vettel. Η συνέχεια αύριο το μεσημέρι με τον μεγάλο αγώνα!

Κατάταξη κατατακτήριων δοκιμών:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code