ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντεπίθεση της Ferrari με 1-2 στο Free Practice 3!



Αντεπίθεση έκανε σήμερα η Ferrari αφού έκανε το 1-2 με τους Vettel-Raikkonen αντίστοιχα.
Με αρκετά ζεστές συνθήκες διεξήχθη τo FP3 με την θερμοκρασία στο οδόστρωμα να είναι στους 43 βαθμούς και σταδιακά να αυξάνει.
Οι συνθήκες της πίστας πριν την έναρξη του FP3

Ο Max Verstappen έδωσε πρώτος τον χρόνο 1:19:12s. Ένα τέταρτο μετά ο Kimi Raikonnen έκανε νέο ρεκόρ  ταχύτερου γύρου με 1:17:909s, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Sebastian Vettel τον ξεπέρασε κατά 119 χιλιοστά. Οι δυο Mercedes επέλεξαν να κάνουν γύρους με τα soft ελαστικά και είναι στις θέσεις 4(Bottas) και 5(Hamilton)ενώ βγαίνοντας και ο Fernando Alonso με την Mclaren έκανε τον 6ο χρόνο, επιβεβαίωνοντας τις ελπίδες της ομάδας του για ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτόν τον αγώνα.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας η κατάταξη ήταν η εξής: Vettel, Raikonnen, Hamilton, Ricciardo, Verstappen, Bottas, Alonso, Vandoorne, Hulkenberg, Sainz.

Ο Daniel Ricciardo που έδειξε χτες πολύ δυνατός αφού ήταν πρώτος στα FP1 και FP2 αφού έκανε κάποιους γύρους έμεινε εκτός από πρόβλημα στα ηλεκτρονικά 26 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας μένοντας στην 8η θέση.
Στην συνέχεια ο Vettel ξαναβγήκε στην πίστα 20 λεπτά πριν το τέλος και κάνει απίστευτο χρόνο κατεβάζοντας κατά 700 χίλ. τον προηγούμενο χρόνο του ενώ και ο Raikonnen που βρισκόταν πίσω του βελτιώσε. Ο Hamilton βγήκε πάλι στην πίστα 18 λεπτά πριν τελειώσει το FP3, πρώτη φορά με τα super soft, αλλά κάνοντας λάθη και στους 2 γρήγορους γύρους του άφησε την προσπάθεια και βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ ο team mate του Valtteri Bottas βελτιώσε κάνοντας τον 3ο χρόνο. Ο Max Verstappen βρέθηκε στην 4η θέση και στην 6η ο εντυπωσιακός Vandoorne με 9ο τελικά τον Alonso που δεν ξαναβγήκε στην πίστα, ενώ και η Renault είχε και τα 2 μονοθέσια της στην 10αδα, στην 7η τον Nico Hulkenberg και στην 10η τον Jolyon Palmer.

Μεγάλη μάχη αναμένεται σε 2 ώρες περίπου που ξεκινάνε οι κατατακτήριες δοκιμές με τις Ferrari να δείχνουν εντυπωσιακά γρήγορες σε ζεστές συνθήκες, ενώ δεν είδαμε και πόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί ο Lewis Hamilton και αν τελικά θα μπορέσει να ισοφαρίσει το ρεκόρ pole position που κατέχει ο M. Schumacher..

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code