ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στην Deportivo για τον Lucas Perez;


Σύμφωνα με τον ατζέντη του Ισπανού, η Deportivo έχει κάνει μια προσφορά για να φέρει πίσω στην La Liga τον επιθετικό της Arsenal.

Ο Perez, 28 ετών, πήρε μεταγραφή στα Κανόνια για £17,1 εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι μετά από δύο σεζόν στην Deportivo.

Έχει πραγματοποιήσει 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Arsene Wenger, σκοράροντας 7 γκολ, αλλά δεν έχει παίξει από τον Μάρτιο.

"Η Arsenal γνωρίζει ότι θέλει να φύγει, πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες εδώ", δήλωσε ο Rodrigo Fernandez Lovelle.

Ο Lovelle δήλωσε ότι ο Perez ήθελε να φύγει για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε μια προσπάθεια να βρίσκεται στην ισπανική αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Προσθέτει ότι ο πελάτης του ήταν "θυμωμένος και λυπημένος και αναστατωμένος" με το γεγονός πως η Arsenal είχε δώσει τη φανέλα του με το νούμερο 9 στον Alexandre Lacazette χωρίς να συζητηθεί πρώτα μαζί του.

Η προσφορά της Deportivo φημολογείται ότι είναι πιο μεγάλη από αυτό που πλήρωσε η Sevilla για να αγοράσει τον Nolito από την Μanchester City.

"Η Deportivo έκανε μια προσφορά πριν από μία εβδομάδα. Eίναι για μόνιμη μεταγραφή και είναι πιο μεγάλη από της Sevilla για τον Nolito", δήλωσε ο Lovelle.

"Φυσικά και του είπαν ότι θα έπαιζε περισσότερο. Ο Lucas υπέγραψε για την Arsenal και ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο και με όλα τα όνειρά του να έχουν εκπληρωθεί.”

"Κάθε φορά που έπαιξε, έπαιξε καλά, αλλά μετά από κάθε φορά έπαιρνε όλο και λιγότερες ευκαιρίες."

Ο Perez τραυματίστηκε στο μηρό τον Μάρτιο, αλλά επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πάλι πριν από το τέλος της σεζόν, με τον Wenger να λέει τον Μάιο ότι αισθάνθηκε “λυπημένος” γι' αυτόν.

"Είναι ένας κορυφαίος επιθετικός, αλλά δεν μπορούσα να του δώσω τα παιχνίδια που ήθελε και αξίζει", δήλωσε ο Γάλλος.

Ο Perez πήγε στην Deportivo ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ το 2014 πριν πάρει μεταγραφή το 2015.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code