ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σούπερ Μέσι, νίκη για Βαλβέρδε στο πρώτο του clasico

Το πρώτο clasico της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του International Champions Cup στο Sun Life Stadium στο Μαϊάμι και ήταν ιδιαίτερα χορταστικό, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα.
Πέρα από το ότι ο Βαλβέρδε νίκησε τον Ζιντάν με 3-2 (τρία γκολ σε 14'), Νεϊμάρ και Καρβαχάλ είχαν στιγμές έντασης.

Στο πρώτο του ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ, ο Βαλβέρδε είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ με το Μέσι να αδειάζει καταπληκτικά την αντίπαλη άμυνα και στη συνέχεια να σκοράρει.

Το 2-0 έγινε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ράκιτιτς να σημαδεύει σωστά και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ.

Η Ρεάλ απάντησε στο 14' με τον Κόβασιτς, να «οπλίζει» και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, με το Μάρκο Ασένσιο να βρίσκει κι αυτός δίχτυα από ασίστ του Κόβασιτς στο 36.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για τους Μαδριλένους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άμεσα η Μπαρτσελόνα και ο Πικέ στο 50' πέτυχε το νικητήριο 3-2.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ (74' Χακιμί), Ράμος (46' Νάτσο), Βαράν (46' Βαγιέχο), Μαρσέλο (74' Ερνάντεθ), Καζεμίρο (74' Γιορέντε), Μόντριτς (46' Ίσκο), Κόβατσιτς (74' Θεμπάγιος), Μπέιλ (74' Όσκαρ), Ασένσιο (46' Βάθκεθ), Μπενζεμά (74' Μαγιοράλ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Βιδάλ (63' Σεμέντο), Πικέ (73' Μαστσεράνο), Ουμτιτί (63' Βερμάελεν), Άλμπα (73' Ντιν), Μπουσκέτς (73' Σέρτζι Σαμπέρ), Ράκιτιτς (73' Αλενιά), Ινιέστα (46' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι (63' Σουάρεθ), Νεϊμάρ (73' Τουράν), Σουάρες (63' Αλκάθερ)

Πηγή : gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code