ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Ψάχνεται» για Ανιέτε, Κιτάμπαλα ο Απόλλων


Ο Απόλλων Σμύρνης δεν σταματά την μεταγραφική του δραστηριότητα και πλέον στρέφεται στις περιπτώσεις των Ανιέτε και Κιτάμπαλα για την ενίσχυσή του στην επίθεση.

Τις 13 μεταγραφές έχει συμπληρώσει η «Ελαφριά Ταξιαρχία» το φετινό καλοκαίρι, παρόλα αυτά δεν δείχνει πως σταματάει να κοιτάζει για επιπλέον ενίσχυση στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, έχει βάλει στο στόχαστρό της άλλους δύο ποδοσφαιριστές για την επίθεσή της, τους Ανιέτε και Κιτάμπαλα.

Ο Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε ομάδες της Σούπερλιγκ, είναι ελεύθερος κι είναι έτοιμος να υπογράψει στον Απόλλων Σμύρνης. Ο Ισπανός σέντερ φορ αναμένεται αύριο (Σάββατο) στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει στην ομάδα.

Ο Ανιέτε ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ κι έμεινε εκεί για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Κόρια, ενώ έχει περάσει κι από τις Σαν Ροκέ, Ρεάλ Θάεν και Θέουτα. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, όπου συμπλήρωσε 39 συμμετοχές και πέτυχε 9 γκολ. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην Νίκη Βόλου, όπου έκανε πολύ καλή σεζόν έχοντας 38 συμμετοχές και 20 γκολ. Φεύγοντας από την Ελλάδα πήγε στη Λέφσκι Σόφιας έχοντας 14 γκολ σε 28 συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν μετεγγράφει στην Νέφτσι Μπακού μη αποδίδοντας τα αναμενόμενα. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στη Λέφσκι Σόφιας πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 30 συμμετοχές.

Από την άλλη, στην προετοιμασία του Απόλλων στο Πράβετς βρίσκεται για δοκιμή ο Λινέλ Κιτάμπαλα. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ βρίσκεται υπό εξέταση και ο Μάντζιος τον έχει μαζί του στην προετοιμασία για να αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτησή του ή θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει βαρύ βιογραφικό καθώς έχει περάσει από τις Οσέρ, Ντιζόν, Λοριέντ, Σεντ- Ετιέν, Δυναμό Δρέσδης, Σαρλουά και Λέφσκι Σόφιας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ουνιόν (ομάδα β΄ κατηγορίας Βελγίου) χωρίς να συμπληρώσει κάποια συμμετοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code