ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μήτογλου


Ο Κώστας Μήτογλου δεν είχε στις προτεραιότητές του την επιστροφή στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό μετά την πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο
τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του ο Παναθηναϊκός και ο 21χρονος φόργουορντ φαίνεται να επανεξετάζει τις προθέσεις του.
Ο Μήτογλου σχεδίαζε να παραμείνει άλλον ένα χρόνο στο NCAA και να ολοκληρώσει την θητεία του στο Wake Foresr όπου και αγωνίζεται, όμως μετά την πρόταση που κατατέθηκε από το "τριφύλλι" και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που χειρίστηκε προσωπικά το θέμα οι αντιστάσεις κάμφθηκαν. Η πρόταση που του κατατέθηκε είναι τετραετούς διάρκειας (3+1) έναντι του ποσού των 1.150.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, προβλέπονται τα ποσά των 150.000 ευρώ (για τον 1ο χρόνο), των 200.000 ευρώ (για τον 2ο), των 300.000 ευρώ (για τον 3ο) και των 500.000 ευρώ (για τον 4ο).
Η διαφωνία που προέκυψε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων αφορούσε στο ΝΒΑ out, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να προτείνει αυτή τη δυνατότητα μετά το τρίτο έτος του συμβολαίου, την ώρα που η πλευρά του Ντίνου Μήτογλου επιθυμεί να μπει ο ίδιος όρος και μετά τον δεύτερο χρόνο. Όσο για το ύψους της ρήτρας για το ΝΒΑ; Ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ!
Η ειδοποιός διαφορά που έκανε τον Μήτογλου να επιλέξει τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό είναι ο ρόλος που θα κατέχει στην ομάδα που «χτίζει» ο Τσάβι Πασκουάλ και όχι η συμπληρωματική χρησιμοποίησή του, κάτι που ήταν αμφίβολο αν υπέγραφε στον Ολυμπιακό.

Πηγή: Sport24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code