ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κέρδισε τον Παναιτωλικό και τις...εντυπώσεις ο Ατρόμητος

Στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Αγρίνιο οι Περιστεριώτες εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού.
Σκόρερ των δύο τερμάτων οι Ούμπιδες και Ντάουντα, χαμένο πέναλτι είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός με τον Μάζουρεκ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τους αναμενόμενους βασικούς για τη νέα χρονιά και δημιούργησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Ο Ατρόμητος ήταν αποτελεσματικότερος στην τελική προσπάθεια, αρχικά άνοιξε το σκορ στο 28' με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες και διπλασίασε τα τέρματά του στο 51' με σκόρερ τον Ντάουντα. Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία του να μειώσει στο σκορ όταν στο 78' ο Μάζουρεκ κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο τερματοφύλακας Μίρκοβιτς έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Στην επανάληψη αμφότεροι οι προπονητές προέβησαν σε αρκετές αλλαγές, δεδομένου ότι αυτό ήταν από τα πρώτα φιλικά και για τις δύο ομάδες και είχε περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης (46' Τσέναμο), Μύγας (60' Μαρινάκης), Παράς (40' Τσοκάνης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Πάουλο (60' Λόπες), Μπεχαράνο (60' Μπράβο), Ντίαζ (60' Γκασούκας), Κλέσιο, Βασιλούδης (46' Μάσουρεκ), Βακράκος (60' Ρόσα)

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κατράνης, Αντόνιο, Στρούγκης, Μανούσος, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μπαστακός, Βασιλείου, Κυριακίδης

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μενσά, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Mάντσον, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code