ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σανζάρ: "Θα χρειαστεί επιπλέον πάθος και καρδιά κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Ολίμπικ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας
,ο Σανζάρ μίλησε για το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του,την  προετοιμασία που θα ακολουθήσει η ομάδα του για το παιχνίδι καθώς και την κατάθεση ψυχής που πρέπει να δώσουν οι παίκτες του αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση.
Αρχικά σημείωσε: "Το ματς με τη Βέρες ήταν δύσκολο. Κάτι κερδίσαμε. Κάναμε rotation και έπαιξαν πολλά νεαρά παιδιά γιατί είχε προηγηθεί ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήθελα να δω σε δράση κάποιους νέους και κάποιοι από αυτούς έκαναν και το ντεμπούτο τους. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και το πέναλτι των αντιπάλων μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα, αλλά ο Αρτέμ Κίτσακ το απέκρουσε και έφερε τελικά έναν βαθμό στην ομάδα μας".

Στη συνέχεια στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Αρτεμ Κίτσακ που τον βάζει σε προβληματισμό ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα: "Ήταν μία καλή εμφάνιση και τώρα πρέπει να το σκεφτώ. Είμαι χαρούμενος που κάποια παιδιά πήραν συμμετοχή στο ματς με τη Βερές και μας δημιουργούν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τις επιλογές μας. Συνολικά παίξαμε με μία πειραματική σύνθεση με πολλά παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάποιοι ήρθαν μόλις πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θα χρειαστούν χρόνο. Όλοι έδειξαν χαρακτήρα και είμαι χαρούμενος που δεν χάσαμε από μία δύσκολη ομάδα όπως η Βερές, παρότι στόχος μας ήταν πριν το ματς η νίκη".

Ακόμη, σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία του αγώνα της Πέμπτης σημείωσε: "Οι παίκτες θα πάρουν μία μέρα ρεπό, καθώς είναι κουρασμένοι αφού είχαν πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Κάναμε πολύ δουλειά στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και είχαμε και ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Βερές. Για όσους παίκτες αγωνίστηκαν και στους δύο αγώνες είναι σημαντικό να ανακτήσουν τις δυνάμεις του και να καθαρίσουν το μυαλό τους. Καταλαβαίνουμε ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη μας περιμένει ένα ακόμη πιο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, όπου θα χρειαστούμε επιπλέον πάθος και καρδιά. Η ομάδα μας θα ξεκουραστεί για μια μέρα και μετά θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δυσκολία του να αλλάζει διαδοχικά πλάνα από ματς πρωταθλήματος σε ευρωπαϊκό αγώνα: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι και εύκολο να βρίσκεσαι σε ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα. Και εμείς οι προπονητές ξοδεύουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά είναι πιο εύκολο για μας από ότι για τους παίκτες. Ειδικά από τη στιγμή που είναι η πρώτη τους φορά στην Ευρώπη. Έχω ήδη ξαναδεί το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, το έχω αναλύσει κομμάτι κομμάτι, αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμη γι’ αυτό στην ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα αναλύσω στους παίκτες τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο…".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code