ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτοιμη για επιστροφή στην Σούπερλιγκ η ΕΡΤ!


Το τηλεοπτικό παρασκήνιο για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν δεν έχει ξεκαθαρίσει κι έτσι η ΕΡΤ είναι πολύ πιθανό να κάνει δυναμικό come back στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η κόντρα μεταξύ Σούπερλιγκ-NOVA καλά κρατεί και το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε να γίνει δεκτή όλη η μείωση που έχει προταθεί προς τις ομάδες. Το ποσό που θα δοθεί στις ομάδες ανέρχεται στα 31 εκατομμύρια ευρώ και οι 4 μεγάλες ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες αναζητούσαν λύση για να καλυφθούν τα 3-4 εκατ. ευρώ που θα έχαναν από την μείωση της NOVA.

Τη λύση φαίνεται πως την βρήκαν στην ΕΡΤ, με το κρατικό κανάλι να είναι έτοιμο να αποκτήσει πρόσβαση στα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως θα μεταδίδει -κατά πάσα πιθανότητα- δύο αγώνες κάθε αγωνιστική. Για να μπει ωστόσο κι η ΕΡΤ στο παιχνίδι των τηλεοπτικών του νέου πρωταθλήματος είναι απαραίτητη η μείωση των ομάδων από 16 σε 14, με την αρχή να γίνεται τη σεζόν 2018-2019, όπως και η κατάργηση των πλέι οφ.

Φυσικά σε αυτές τις αλλαγές πρέπει να συμφωνήσουν και οι 12 «μικροί», που βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όπως όλα δείχνουν στο Δ.Σ της Σούπερλιγκ θα ψηφιστούν οι παραπάνω αλλαγές και θα ανακοινωθεί κι επίσημα το τηλεοπτικό πλάνο του νέου πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code