ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Κοιτάζει" Κουλούρη ο Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ Ευθύμη
Κουλούρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δοθεί δανεικός για τη νέα περίοδο. Στην "Πλατεία" περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο Δικέφαλο του Βορρά και έπειτα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον Κουλούρη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μαζί με τους ιθύνοντες για τα μεταγραφικά του Πανιωνίου, αναζητούν μια ακόμα λύση για την επιθετική γραμμή και ο φορ του ΠΑΟΚ πληροί σε κάθε περίπτωση τις προδιαγραφές. Βεβαίως, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον δώσει δανεικό, από τη στιγμή που ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ακόμα αξιολογεί το ρόστερ και δεν έχει καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Κουλούρη στα φιλικά προετοιμασίας, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει για τη συνέχεια, ίσως όμως να προτιμηθεί ο δανεισμός του, ούτως ώστε να πάρει και ο ποδοσφαιριστής περισσότερες συμμετοχές. Εάν λοιπόν παρθεί απόφαση που θα στέλνει τον νεαρό επιθετικό μακριά από την Τούμπα για τη νέα σεζόν, είναι δεδομένο οτι ο Πανιώνιος θα κάνει κρούση για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code