Πανόπουλος:"Συμφωνήσαμε όλοι ότι διαφωνούμε"

Καθόλου ευχαριστημένος δεν είναι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης,
Χρήστος Πανόπουλος έπειτα από τις εξελίξεις που είχε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού, καθώς αναβλήθηκε για την προκήρυξη.Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει οριστεί για την παρασκευή στις  28 Ιουλίου.Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Πανόπουλος εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί:
Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο, έμοιαζε με μπάχαλο όπως κι η γενική συνέλευση. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Συμφωνήσαμε όλοι ότι διαφωνούμε", τόνισε μετά από την αναβολή που πήρε η συζήτηση για την προκήρυξη της νέας σεζόν.

"Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα. Όπως γνωρίζετε, θα υπάρξει αναβολή για την προκήρυξη. Η θέση της Ξάνθης ήταν να μην υπάρξει αναβολή, αλλά βλέποντας πως το ένα θέμα χτύπαγε το άλλο, αποφασίσαμε να πάει για 2-3 μέρες μετά".

"Θα πρέπει όλοι οι φορείς, είτε η Νova, είτε η Super League είτε κυβέρνηση, να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κοντά στο τέλος. Πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν ποδόσφαιρο και τι ποδόσφαιρο θέλουν. Θεωρώ ότι και για ένα χρόνο να υπάρξει ποδόσφαιρο, θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να σκεφτούν τι γίνεται από εκεί και πέρα. Εγώ δεν βλέπω επόμενη μέρα, στη ζωή, όμως, δεν πρέπει ποτέ να λες 'ποτέ'".
 "Την εκτίμησή μου για το τι θα γίνει την Παρασκευή θέλω να την κρατήσω για μένα. Όμως, η Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα και δεν θέλω να προδικάσω τίποτα".
Share on Google Plus

About Παναγιώτης Φλεβάρης

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment